Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

A wgrałeś pliki templatek (katalog templates/) z aktualizacji ? Pewnie nie bo widzę że masz zmienioną templatkę - w takim razie czeka Cię "ręczna" zmiana style.css

Upewnij się że poniższe obiekty mają takie ustawienia:

#content-wrap {
width: 765px;
padding: 0 0 0 5px;
margin: 0 auto;
clear:both;	
}

#content {
float:left;
width:545px;
padding:0 0 0 10px; 
margin:0 0 5px 0px;
}

OK było trochę inaczej bo wszystkie pliki templatki podczas aktualizacji nadpisałem ale style.css pominąłem.

Teraz w IE też już jest wszystko normalnie.

A co do tej reklamy, to po jej usunięciu katalog rozjeżdża się w FF a w IE pozostaje bez zmian.

button1.gif - Katalog Najlepszych Blogów - Prowadzisz bloga? Dodaj go do katalogu!

General_Depet:No tak - przeciągnęło się troszkę. 80% tego co miałem zrobić zrobiłem - dziś pewnie dokończę pozostałe 20% i jeszcze z 1-2 dni na uruchomienie strony projektu więc ok. środy powinno być.

Czy stronka jest już gotowa?

Toszkę z innej beczki: istnieje jakis katalog na tym skrypcie, który ma totalnie inną skórkę niż ta defaultowa ?

General_Depet: Jest kilka - na dniach ruszy strona projektu wraz z podstroną konkursową, tam będą zebrane wszystkie zgłoszone katy.

Jaki adres tej stronki?

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

A mi skrypt nie wykrywa, że jest dostępna nowa wersja co za tym idzie nie mogę zaktualizować skryptu, dlaczego?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

A co do tej reklamy, to po jej usunięciu katalog rozjeżdża się w FF a w IE pozostaje bez zmian.

W standardowej skórce z tego co widzę jest wszystko ok po usunięciu reklamy więc musisz porównać plik style.css z aktualzacji i swój - podejrzewam że gdzieś jest overflow:hidden; gdzie nie powinien być...jakbyś sobie nie poradził to podeślij mi swój plik style.css

Czy stronka jest już gotowa?

Cały czas "się robi" - dzisiaj siedzę nad PayPal tak żeby można było kupić skrypt na stronce bez mojego udziału. Przy okazii obczaję jak by go tu wykorzystać w następnej wersji SEOKatalogu bo wiem że kilka osób wolałby płatności w PayPal niż DotPay. Na pierwszy rzut oka nie taki diabeł straszny...

A mi skrypt nie wykrywa, że jest dostępna nowa wersja co za tym idzie nie mogę zaktualizować skryptu, dlaczego?

A to bardzo dziwne - a co się pojawia ? Że katalog jest aktualny ? Czy cały czas ten obrazek "ładowania" ?

Jakby co mogę podesłać Ci paczkę mailem - zagadaj na PW lub kontakt@seokatalogi.pl.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

A ja mam proste pytanie - gdzie są wysłane przez użytkowników "uwagi do moderatora"?

do bazy :)

W PA widoczne są albo w pełnej edycji albo w zakładce Grupy Wpisów.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

ekmh gdzie jest opcja aktualizacji w panelu?

sprawdzalem w zakladce konfiguracja..choc nie wykluczam, ze jest jeszcze za rano !!! (v. 1.11)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

ok..usuniete.

jeszcze jedno pytanie, ktorych opcji dotyczy "Ilość dni" dla wpisow premium i gold?

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

ok..usuniete.

jeszcze jedno pytanie, ktorych opcji dotyczy "Ilość dni" dla wpisow premium i gold?

Wszystkich - licząc od dnia dodania wpisu po tej ilości dni wpis zostanie wrzucony do najniższej grupy.

jak rozumiem, jesli dla zwyklych mam 1 kategorie dozwolona, dla premium 2, to po okreslonym czasie jedno z polaczen kategoria-wpis tez zostanie usuniete?

jak rozumiem, jesli dla zwyklych mam 1 kategorie dozwolona, dla premium 2, to po okreslonym czasie jedno z polaczen kategoria-wpis tez zostanie usuniete?

Nie - relacje zostają - tylko preferencje jak np. najwyższa pozycja w podkategorii, link bezpośredni znikną.