Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

A czy u Was po zalogowaniu w IE panel admina trochę się rozjeżdża? Bo u mnie niestety tak :|

IE 6 ? Bo u mnie w 7 i 8 jest ok...

---------------------

Wiele osób mnie o to pyta/pytało więc przeanalizowałem podesłane mi bazy katalogów phpld i freeglobes (tutaj podziękowania dla Kukisa i Lucasa) i mogę powiedzieć że z tych skryptów uda się wyeksportować dane ALE wpisy które tam znajdowały się w strukturze:

kategoria -> wpis

kategoria -> podkategoria -> podkategoria itd. -> wpis

zostaną wrzucone przez system do:

kategoria -> bez_podkategorii --> wpis

z racji tego że struktura SEOKatalogu to:

kategoria -> podkategoria -> wpis

tak więc po imporcie admin będzie musiał ręcznie poprzedzielać takie "samotne" wpisy do właściwych podkategorii lub po prostu je usunie 1 kliknięciem - usuń podkategorię.

Prace nad konwerterem - eksporterem rozpocznę na początku września i planuję by obsługiwał na razie:

qlweb

qlweb by jachu

freeglobes

phpld

otwarty_mini jest uprzywilejowane bo wystarczy importować gotową kopię z tamtejszego PA.

jeśli macie propozycje jakichś innych "niewygodnych" Wam skryptów z których chcielibyście przesiąść się na SEOKatalog to proszę o podesłanie kopii SQLa swojego katalogu na kontakt@seokatalogi.pl

EDIT: Oczywiście konwerter będzie całkowicie darmowy dla tych co zakupili SEOKatalog :)

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

W którym miejscu można zwiększyć ilość znaków wpisywanych do pól (w PA) typu: powód usunięcia strony, reklama itp.

Zauważyłem, że jest to limitowane, a mi potrzeba nieco więcej znaków.

Niestety nie da się - muszę pogrzebać w pliczkach... napisz mi wszystkie pola w których ma być zwiększona ilość znaków.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Wystartowała strona projektu pod adresem https://www.seokatalogi.pl

Muszę jeszcze uzupełnić galerię i napisać jakiegoś FAQa ale to na dniach.

Na stronie można się zarejestrować, zakupić licencje tradycyjnym przelewem lub przez dotpay/paypal (allegro w przygotowaniu) oraz pobrać skrypt.

Ci co już zakupili skrypt mogą zalogować się do swojego panelu klienta podając swoje dane dostępowe jakie podaliście mi podczas zakupu (kto nie pamięta - pisać na PW lub kontakt@seokatalogi.pl).

Można zgłaszać swoje strony do mini-konkursu zaznaczając stosowną opcję w panelu i klikając wyślij.

Na koniec można również przenosić licencje (deaktywować stary adres na rzecz aktywacji nowego) ale proszę nie kombinować - czyli bezwzględnie usuwać katalog ze starego adresu! Nie lubię oszukiwania więc jak system kogoś złapie to po lickach.

W razie jakichkolwiek problemów proszę o kontakt - na pewno pomogę.

Edytowane przez General_Depet

A takie jedno pytanie - ile aktualnie stoi katalogów na SEOKatalogu? :)

Mogę tylko powiedzieć że wygenerowano na razie 79 licencji ale ile katalogów już na nich postawiono tego nie wiem - nie sprawdzałem. Podejrzewam że z ok 50 z czego ok. 30-40 jest upublicznionych.

Niech mi ktoś podpowie gdzie w PA znajde opcje do zarządzania płatnościami dotpay :>? Szukam szukam i znaleźć nie mogę :/

Dokładnie tak jak Kukis podał - w zakładce Konfiguracja -> Grupy wpisów -> edytujesz istniejącą lub tworzysz nową i na dole masz pole płatności - jak zaznaczysz TAK to wyskoczą 2 kolejne do wpisania kodów i informacji (link do operatora płatności lub button).

mojej stronki nie ma w konkursie ;(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wyslałem requesta z prosba o dane :D do logowania.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

widze że w konkursie sa klikacze którzy namolnie dają jak najmniej wybijając swoją na gore ... nieładnie