Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Cenowo jest idealnie, ale ihmo cena każdej licencji powinna być taka sama - ktoś kupi sobie ten pakiet za 1220zł, a będzie sprzedawać licki po 100zł, więc przy sprzedanych 25 lickach zarobi 1280zł ;]

edit: a, faktycznie ;]

Edytowane przez Gość

Cenowo jest idealnie, ale ihmo cena każdej licencji powinna być taka sama - ktoś kupi sobie ten pakiet za 1220zł, a będzie sprzedawać licki po 100zł, więc przy sprzedanych 25 lickach zarobi 1280zł ;]

Tu chodziło o cenę templatek sirkusa !!!

Co do licek to nie ma możliwości odsprzedawania licencji kupionych w pakiecie - tzn. ja nie dokonam transferu licencji w koncie więc jak ktoś chce kupić kota w worku to jego sprawa ;)

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

jak wstawic w reklamy kod PHP ? w sensie moduły są ładowane jako

<? readfile(...) ?>

Działają tam znaczniki smarty <%php%> ... <%/php%> ??

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jak wstawic w reklamy kod PHP ? w sensie moduły są ładowane jako

<? readfile(...) ?>

Działają tam znaczniki smarty <%php%> ... <%/php%> ??

Tylko html lub javascript - phpa możesz sobie wstawić bezpośrednio do pliku templatki w edytorku.

...ale jeśli chcecie mogę dorobić obsługę phpa w kodzie reklamy z SQLa...?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

coś mało katów w konkursie ... ciekawe czy aż tak dużo narodu kryje się po kątach ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

General, podczas sugerowania nowej strony, a dokładniej po kliknięciu 'Wyślij' w formularzu dodawania wpisu wyskakuje 403 :/ Ale mimo to wpis zostaje poprawnie dodany i dopiero po ponownym wejściu na stronę wyświetla się potwierdzenie dodania. Niezależnie czy jest się zarejestrowanym, czy nie jest to samo.

Próbowałem w 'Ustawienia adresów URL' i kliknąłem wyślij, żeby zmienić .htaccess ale nic nie dało...

button1.gif - Katalog Najlepszych Blogów - Prowadzisz bloga? Dodaj go do katalogu!

Dziwne bo przed chwilą dodałem wpis do Twojego kata (mail: proba@proba.pl) i skrypt elegancko wrócił mi do podkategorii z której dodawałem informując o zapisaniu wpisu. Więc wygląda jednak na to że albo był to chwilowy problem Twojego serwa albo coś nie tak z przeglądarką...

Dodawałeś ze strony podkategorii?

A będzie różnica jeśli skorzystasz z global_add ?

EDIT:

Próbowałem z FF i IE i jest to samo. Dodając z global_add wywala na końcu 403, ale mimo wszystko strona trafia do moderacji, a dodając ze strony podkategorii wszystko jest OK. Czyli co zorbić? :|

Edytowane przez beybe
button1.gif - Katalog Najlepszych Blogów - Prowadzisz bloga? Dodaj go do katalogu!

Faktycznie - z global_add jest 403 ale błąd ewidentnie jest po Twojej stronie - nie skryptu. Sprawdź co masz w pliku językowym w zmiennej 114 - powinieneś tam mieć "Dodaj bloga".

nie wiem czy był już taki problem, więc opiszę.

gdy mam wyłączone cache wszystko dobrze działa, ale od momentu włączenia cache wejdę na kilka podstron w katalogu i włącza mi się tylko biała strona, są dwa lekarstwa na to, albo wyłączyć cache albo je przeczyścić w panelu. ale po kolejnym włączeniu znowu ta sama sytuacja

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Witam,

A jak się to naprawia? Bo mam też mam z tym problem.

Podsyłając poprawkę co zaraz zrobię ;)

nie wiem czy był już taki problem, więc opiszę.

gdy mam wyłączone cache wszystko dobrze działa, ale od momentu włączenia cache wejdę na kilka podstron w katalogu i włącza mi się tylko biała strona, są dwa lekarstwa na to, albo wyłączyć cache albo je przeczyścić w panelu. ale po kolejnym włączeniu znowu ta sama sytuacja

Tutaj też chyba będzie potrzebna poprawka - zaraz wyślę.