Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Komunikat:

You are at this page because you loaded the JavaScript free version of reCAPTCHA, but it looks like you have JavaScript. We need to prevent this for security reasons. If you are testing out the JavaScript-free version, turn off JavaScript in your browser.

przy blokadzie skryptów (pojawia się przy tokenie), warto by przetłumaczyć na nasze.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Po zalogowaniu na seokatalogi.pl w panelu ma licencje a jest może skrypt do ściągnięcia.

Jest - zielona strzałeczka obok licencji :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

A bo masz pewnie jeszcze lickę wystawiona na starszą wersję - a co chcesz przeinstalować swój kat ? Jak tak to zaraz Ci zmienię

---------

Drobne info: konwerter obsługuje już również dane z INDEXU (podziękowania dla Mariusza za udostępnienie przykładowej bazy) - tak więc do SEOKatalogu można już przenieść dane z:

qlweb

qlweb by jachu

otwarty.pl mini

freeglobes

phpld

INDEXU

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

INDEXU ? no sie w takim razie zabiore za testy :)

edit: tez bym Ci dal bazke z IU moze nawet większą :)

Edytowane przez zgred

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

INDEXU ? no sie w takim razie zabiore za testy :)

edit: tez bym Ci dal bazke z IU moze nawet większą :)

Pewnie sztuka dla sztuki ale skoro była taka potrzeba to służę uprzejmie bo dla mnie to godzinka programowania :)

Po nocy zastałem drobny problem na katalogu. Na samej górze pojawiła się linia błędu: Warning: eregi() [function.eregi]: REG_EMPTY in /home/typujeco/domains/typuje.com/public_html/includes/function.php on line 209 . Strony z wpisami trochę się rozjechały, jest duża pusta przestrzeń pomiędzy opisem z fotką a statami i informacjami. Poza tym kolory tagów także trochę się posypały. Niestety, ten plik jest zakodowany i sam nic nie poradzę.

może nie jest to duży problem w funkcjonowaniu katalogu ale zawsze małe niedociągnięcie:

odłożyłem 3 wpisy na później, w "Wpisy 'na później'" miałem (3) i po wejściu miałem te trzy wpisy, które odłożyłem. w "Wpisy - nieaktywne" tez miałem (3) ale problem w tym, że gdy wchodziłem w tą grupę nie wyświetlały mi się żadne wpisy tylko "Brak wpisów w tej grupie."

żadnych nowych wpisów nieaktywowanych też nie miałem.

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Po nocy zastałem drobny problem na katalogu. Na samej górze pojawiła się linia błędu: Warning: eregi() [function.eregi]: REG_EMPTY in /home/typujeco/domains/typuje.com/public_html/includes/function.php on line 209 .

Samo się nic nie dzieje - pewnie hosting Ci sprawił psikusa. Podaj mi dane do FTPa na PW lub kontakt@seokatalogi.pl - zobaczę co da się zrobić.

EDIT. Naprawione - coś hosting przestał akceptować funkcje eregi().

odłożyłem 3 wpisy na później, w "Wpisy 'na później'" miałem (3) i po wejściu miałem te trzy wpisy, które odłożyłem. w "Wpisy - nieaktywne" tez miałem (3) ale problem w tym, że gdy wchodziłem w tą grupę nie wyświetlały mi się żadne wpisy tylko "Brak wpisów w tej grupie." żadnych nowych wpisów nieaktywowanych też nie miałem.

Tak bo pomimo tego iż dałeś wpisy na później to skrypt kwalifikuje je do nieaktywnych - ale faktycznie licznik w PA powinien wskazywać 0 przy tej grupie wpisów skoro jest pusta (poprawię w najbliższej aktualizacji). Dzięki!

--------------

I jeszcze mała ciekawostka: odkąd przeniosłem Katalog Stron Intelekt (a nie jest to mały katalog) z miniacza na SEOKatalog z włączonym CACHE strona generuje JESZCZE MNIEJSZE obciążenie niż otwarty mini - niesamowite.

---------

Drobne info: konwerter obsługuje już również dane z INDEXU (podziękowania dla Mariusza za udostępnienie przykładowej bazy) - tak więc do SEOKatalogu można już przenieść dane z:

Jeśli mozna prosić o wytłumaczenie łopatologiczne jak przenieś bazę z inedxu

Masz stronę? Dodaj ją do profesjonalnej grupy 43 katalogów multikod.pl

Jeśli mozna prosić o wytłumaczenie łopatologiczne jak przenieś bazę z inedxu

1. Wysyłasz kopię bazy SQL na kontakt@seokatalogi.pl (zadbaj o poprawne kodowanie znaków!)

2. Po max. 24h godzinach dostajesz pliczki które importujesz po kolei w PA -> zakładka XML Import

:D

może się wygłupię albo może nie, ale powiem szczerze, że kupując skrypt wiedziałem, że będzie wsparcie z strony autora w razie problemów, ale szczerze powiem, że nie myślałem, że takie duże.

poprawki w razie problemów się sypią jedna za drugą, tak więc chciałbym podziękować za miłą obsługę klienta, tak oficjalnie ;)

Edytowane przez SilverT

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl