Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

hmm, tzn wyszła poprawka poprawki do PR a ja nie otrzymałem? bo dostałem jedną, która mi nie działała

Cały czas w fazie testów więc jeszcze nie rozesłałem - jutro to zrobię.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

"Darmowe szalobny" do poprawki.

Dzięki za zwrócenie uwagi, błąd poprawiony :)

powiem... bardzo, bardzo dobry - dałem 8/8 ;)

Dziękuję Wam za opinie, jest to mój pierwszy katalog, na razie jest już praktycznie wykończony pod względem wizualnym, teraz czeka mnie jeszcze podniesienie jakości pod względem seo (dużo unikalnego tekstu) no i pozycjonowanie. Krok po kroku jak to mawia Leo.

Edytowane przez Flanker

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Szczerze mówiąc nie jestem pewien czy w funkcji mail() da się ustawić kodowanie dla tytułu. W zasadzie kodowanie maili jest już ustawione o czym świadczy to że treść tej wiadomości jest poprawna.

Wrrr. jak zwykle piszę zrozumiale tylko dla siebie. Chodziło mi o kodowanie katalogu, choć wcześniej pisałem o mailu.

A tu mnie zaskoczyłeś - pierwszy raz z czymś takim się spotykam - możesz dać linka do takiej strony ?

No i próbowałem zrobić coś takiego i nie wyszło :/ zatem narazie traktuj to jako przywidzenie :rolleyes:

Masz na myśli linki w treści opisu ? Opcja bez dodawania podstron dotyczy tylko i wyłącznie adresu dodawanego a nie dodatkowych anchor-textów - tu akurat z punktu widzenia SEO nawet wskazane jest wstawianie właśnie linków do podstron...

No, muszę się zgodzić z Tobą i chyba w sumie niech tak zostanie.

Co do kodowania w tytule maila najlepiej użyć:

$subject = "=?utf-8?B?".base64_encode('Wpis został dodany!')."?=";

Ktoś podpowie gdzie to zastosować w SEOKatalogu?

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Co tka cisza zapadła w tym wątku ?:dirol:

Zgłaszam dziwny błąd. Dotyczy przeglądarki Chrome. Wie że to niszowa przeglądarka ale katalog dziwnie się w niej wyświetla.

chromeh.jpg

całe menu zjeżdza w dół. Nie wiem czy to wina skryptu czy chroma, ale inne strony nie rozlatują się tak na nim.

No przecież już raz walczyłem z tym chromowanym g.... i wszystko było ok...

https://www.demo.seokatalogi.pl/ u mnie na Chrome działa elegancko a to jest czysta wersja instalacyjna 1.2...

Szymon80 -> Jaką masz wersję ? Zmieniałeś coś w stylach ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

General Depet prosiłbym Cię jeszcze w wolnym czasie o kontakt najlepiej via gg ponieważ ten problem z fragmentem kodu wyłączonym z cache`owania nie został jednak do końca rozwiązany.

Pozdrawiam

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl