Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie ale ten katalog stoi na wersji 1.0 :)

Sprawdź sobie jakiś SEOKatatlog na wersji 1.2 np. https://www.katalog.top-3.pl - wszystko działa :)

EDIT: Uporałem się z wyszukiwarką - w wersji 1.3 powinna już chodzić bez zarzutu.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Przydałaby się jeszcze jedna opcja w trakcie moderacji:

Wpis pozostaje w poczekalni (na później), a do użytkownika idzie e-mail: "Twój wpis pozostaje w poczekalni, masz 7 dni na usunięcie błędów. Prosimy o poprawienie: | błędów ortograficznych, interpunkcyjnych itp. | jakości opisu | - te komunikaty oczywiście do edycji w PA

Miałem właśnie taki przypadek - strona ok. ale jakość wpisu w katalogu masakra... Poradziłem sobie aktywując i dezaktywując wpis - wtedy mogłem wysłać przyczynę :D

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Ponawiam temat. Wykonuje ktoś templatki wraz z kodem do seokatalogu.

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4

Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3

Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2

Zapraszam do dodwania wpisów!

A jak daleko do wersji 1.3 ? :)

Jakieś 2 tygodnie - max. 3

Ponawiam temat. Wykonuje ktoś templatki wraz z kodem do seokatalogu.

https://www.seokatalogi.pl/templatki/

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

nie wiem jak tam u Was ale ja ostatnio odnotowuje "sporo" dodan stronek, które albo znajdują się na parkingach albo typowych śmietników. chyba spamerzy zabrali się za seokatalog

po to masz reCaptche żeby się przed automatycznym syfem uchronić ;)

no to dlaczego się skarzysz że masz syf do katlaogu dodawany ? Co niby ma zrobić z tym Generał ? Sam sobie winny jesteś ze masz więcej roboty. A jak chcesz takie tematy poruszać to zrób nowy wątek, bo to jest miejsce do zgłaszania problemów technicznych oraz sugerowania nowych funkcjonalności.

Bez urazy. Pozdro.

Edytowane przez Szymon80

Przyznam że dopiero teraz zaakceptowałem pierwsze wpisy, chociaż już jakś czas katalog stoi na serwerze.

Wyskoczył mi taki oto błąd po zaakceptowaniu kilku wpisów na raz.

Warning: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively in Unknown on line 0

o co w tym chodzi ?

Edytowane przez Szymon80