Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Przy moderowaniu wpisów chciałbym mieć przycisk "Wyślij" nad wpisami, co muszę zrobić?

Wystarczy skopiować kod przycisku w groups.php:

<input type="submit" name="global_mod_site" class="button" value="Wyślij" />

pod linię:

<form name="form" action="" method="post">

ps. to bug?

https://www.gigadownload.boo.pl/tag,str/strona,220.html

Nie ma takiego tagu jak str przy wyświetlonych stronach...

Skoro jest tag - to taka fraza musi zawierać się w słowach kluczowych jakiegoś wpisu.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Skrypt wyszukuje tego hasła nie tylko w słowach kluczowych danego wpisu ale również w tytule i opisie i nie musi być to KONKRETNE hasło np. hasło "strona" zawiera w sobie "str" więc się kwalifikuje.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

dało by się zrobić w grupach wpisów kolejny warunek? link w treści tak/nie ?

Już ktoś mnie o to pytał - mam zapisane na 1.4 i zobaczę co da się zrobić.

Nie chce być niemiły itp, ale co robią zapytania sql w widoku ? Przecież takie sprawy powinny być w modelu i ustawienie config lub url. Ten skrypt napisany jest obiektowo czy strukturalnie ?

"po mojemu" - trochę obiektowo (interfejs usera) a trochę strukturalnie (admin) - czyli tak aby każdy mniej doświadczony mógł sobie zmienić to i owo ;)

W jaki sposób ustawić parametry Okienka reklamowego?

Wybierz z poniższej listy wpis premium - nie mam wyboru pomimo, że posiadam 3 rodzaje wpisów premium

PA -> Konfiguracja -> Grupy wpisów -> edytuj lub dodaj nową -> tam masz do wyboru czy strona w danej grupie ma się wyświetlać w okienku.

Edytowane przez General_Depet

mały stylistyczny błąd:

konfiguracja -> katalog firm -> (hasło będzie wyszkuwane również w tym polu)

;)

edit:

od razu zapytam bo jeszcze nie zainstalowałem 1.3 u siebie. czy jest/będzie możliwość aby wchodząc w wyszukiwarkę można było wybierać w których katagoriach ma tylko wyszukiwać? (chodzi mi o tworzenie katalogu firm). np w panelu zaznaczamy że w zaawansowanej wyszukiwarce ma być możliwość wyboru podkategorii tylko z kategorii województwo a nie z wszystkich.

Edytowane przez SilverT

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

konfiguracja -> katalog firm -> (hasło będzie wyszkuwane również w tym polu)

Dzięki - poprawione.

od razu zapytam bo jeszcze nie zainstalowałem 1.3 u siebie. czy jest/będzie możliwość aby wchodząc w wyszukiwarkę można było wybierać w których katagoriach ma tylko wyszukiwać? (chodzi mi o tworzenie katalogu firm). np w panelu zaznaczamy że w zaawansowanej wyszukiwarce ma być możliwość wyboru podkategorii tylko z kategorii województwo a nie z wszystkich.

W sumie to się pokrywa z tym co mam zamiar zrobić w 1.4 - to co jest teraz odnośnie zaawansowanej wyszukiwarki to tylko takie absolutne minimum.

Czy robił ktoś import z phpld ? Jak to wyszło ? kategorie ? podkategorie ? wpisy ? tagi ?

Wpadł mi ban na jeden katalog phpld - sądzę, że SEOKatalog jest lepszym skryptem i na niego to przerzucę.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Czy robił ktoś import z phpld ? Jak to wyszło ? kategorie ? podkategorie ? wpisy ? tagi ?

Kukis robił - to chyba będzie https://www.directory.gigadownload.net.pl

Przed importem muszę mieć czystą bazę na SEOkatalogu - bez kategorii itp ? Jak przygotować źródło z phpld ?

M

Edytowane przez mario1973

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting