Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam taką może i głupią potrzebę jak na katalog stron internetowych...

Czy idzie jakoś zrobić, aby można było dodać wpis bez strony internetowej? Chodzi mi o wpis firm/gospodarstw, które nie posiadają stron (są jeszcze tacy).

Zostawienie pustego pola byłoby może trochę bez sensu (bo niektórzy by mogli się mylić), ale jakby dało się wpisać jakieś hasło (które podałbym w podstronie "jak dodać wpis") zamiast adresu url? Albo może jakby wprowadzono wyjątek na jeden adres url (strona główna katalogu) jeśli idzie o wielokrotne dodawanie.

Nie dziwcie się - katalog może służyć nie tylko wyszukiwarkom...

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Ja mam taką może i głupią potrzebę jak na katalog stron internetowych...

Pomysł wcale nie głupi ale do 1.4 się jeszcze nie zmieści. W każdym bądź razie zapisuję jakoś na środek listy.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Powstała jakaś fajna inicjatywa > https://seoszablony.pl/ - przyznać się czyje to ? ;)

edit. już wiem i trzymam kciuki za powodzenie projektu - jak będzie gotowe wstawię link na https://www.seokatalogi.pl

Przyznam się, że też w tym mocno uczestniczę ;)

Jak projekt się przyjmie z Waszym przychylnym nastawieniem, włożymy trochę kasy, aby templatki były różnorodne.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. Generał - widziałeś moje niewdrożone projekty ;)

Projekt troszkę za wcześnie ujrzał światło dzienne.

Edytowane przez promar24.pl

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ja też od dawna czekam na przerobienie seokatalogu na system ogłoszeń. Mi nie jest potrzeba tak wiele, tylko zamiast miniaturki strony dowolne zdjęcie, możliwość dodania 2-3 zdjęć oraz mapki google, ale o tym już General wie od dawna;). To będzie hit. Pierwszy mega seo skrypt ogłoszeń...

to ja mam może takie pytanie co do tego serwisu. jaką funkcjonalność przewidujecie dla użytkowników? czy w ogóle jakąś przewidujecie?

Jeżeli to do mnie pytanie to:

1. w najbliższym czasie (w miarę naszych możliwości) pojawią się templatki do pobrania

2. jakie i na jakich warunkach - już niedługo ;)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ja bym na Waszym miejscu dał te templatki z link/dwa lub np. możliwość usunięcia linka z smsa 9 zł. Ale to tylko taka moja uwaga. Nie wiem ile kosztuje zrobienie templatki z prawami do "odsprzedaży" ale jeśli podobnie jak te zwykłe (czyli w granicach 200 zł) to już przy 25-30 pobraniach Wam się zwraca a myślę, że takich pobrań będzie dużo, dużo więcej. Chyba, że są jakieś droższe smsy. Ja bym jednak dał możliwość w jakikolwiek sposób zdjęcia linków a nie tylko licencja linkware

W tej chwili jeszcze nie wiemy jak to będzie, na pewno będą templatki płatna od 200 do 600 zł. Będą darmowe bez linków - te lepsze może właśnie za smsa ;) Na razie ogarniam stronę i takie tam ;)

założenie było takie, że wszystkie miały być tylko za linki ;)

to ja mam może takie pytanie co do tego serwisu. jaką funkcjonalność przewidujecie dla użytkowników? czy w ogóle jakąś przewidujecie?

masz jakieś pomysły ?

Edytowane przez tofif

Ja bym na Waszym miejscu dał te templatki z link/dwa lub np. możliwość usunięcia linka z smsa 9 zł. Nie wiem ile kosztuje zrobienie templatki z prawami do "odsprzedaży" ale jeśli podobnie jak te zwykłe (czyli w granicach 200 zł) to już przy 25-30 pobraniach Wam się zwraca a myślę, że takich pobrań będzie dużo, dużo więcej.

Gdyby ludzkość była uczciwa, byłbym za. Ale nie jest.

I będzie tak, że jeden kupi za 9 zł, a korzystać będzie stu. I kilku z tych stu zacznie je dodatkowo sprzedawać na alledrogo.

Koszt dobrej templatki jest wyższy, a nie robimy tego tylko dla przyjemności :)

Za kilka dni wszystkiego się dowiecie.

Pozdrawiam,

Mariusz