Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuje. Jeszcze mam pytanie. odnośnie automatycznej płatności paypal. Widnieje mi w PA -> Wpis PayPal nieopłacone - 1.

Moje pytanie brzmi po jakim czasie stanie się on aktywny ? Bardziej chodzi mi po jakim czasie zostanie zaksięgowana wpłata na moim koncie PayPal i skąd SEOKatalog będzie widział, że pieniądze za wpis są już na moim koncie ?

Może i banalne pytanie ale to nic :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Dziękuje. Jeszcze mam pytanie. odnośnie automatycznej płatności paypal. Widnieje mi w PA -> Wpis PayPal nieopłacone - 1.

Moje pytanie brzmi po jakim czasie stanie się on aktywny ? Bardziej chodzi mi po jakim czasie zostanie zaksięgowana wpłata na moim koncie PayPal i skąd SEOKatalog będzie widział, że pieniądze za wpis są już na moim koncie ?

Hehe takie coś bardziej oznacza że ktoś dodał wpis ale go nie opłacił.

Generalnie system daje 48h na opłacenie wpisu, jeśli po tym czasie wpłata nie wpłynie (a jest księgowana przez PayPal praktycznie natychmiast) to przy najbliższym dodaniu innego wpisu system czyści takie nieopłacone wpisy.

Co do tego skąd SEOKatalog "będzie wiedział" że wpis został opłacony to po zaksięgowaniu wpłaty PayPal wysyła do katalogu informację a dalej już system przesuwa stronę do moderacji lub aktywuje (jeśli katalog jest niemoderowany).

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Jest jakaś instrukcja jak zmienić kolory tagów ? Jak wpisałem w wyszukiwarkę słowo: tagi|tag na stronie seokatalogi.pl to nic mi nie znalazło.

Na stronie głównej udało mi się zmienić.

<?=global_tags(array('#E4E4E4'), '', ', ');?>

ale jak chcę to dodać do cat.php i sub.php oraz tags-ajax.php to albo tagi mi znikają albo w przypadku edycji tags-ajax.php pojawia mi się błąd.

Parametru 'site' nie kasuję. Tylko 'color'

Pewnie coś robię źle ;)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Proszę bardzo > https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-jak-zmi...gow-globalnych/

W cat.php i sub.php musi być jeszcze 4 zmienna $sites czyli:

<?=global_tags(array('#E4E4E4'), '', ', ', $sites);?>

bo tam tagi są wyświetlane tak aby pasowały tematycznie do wpisów.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam serdecznie,

spotkał się może ktoś z następującym błędem?

Warning: main(languages/.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/uzytkownik/domains/nazwadomeny.com.pl/public_html/index.php on line 28

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'languages/.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/uzytkownik/domains/nazwadomeny.com.pl/public_html/index.php on line 28

Mój SEO katalog już działał jakiś czas, ostatnio wchodząc na niego zauważyłem ten błąd. Uprzejmie prosiłbym o jakieś wskazówki w czym może leżeć jego przyczyna.

W związku z tym, że powstała jakaś dodawarka do katalogów którego oprogramowania jesteś Autorem postuluję o wprowadzenie zmiany w zakodowanym pliku index.php polegającym na dodaniu na samym początku kodu:

if(file_exists('mybloker.php'))
{
include('bloker.php');
}

czyli kodu dołączającego plik bloker.php w którym możemy sobie zamieścić dowolny kod PHP np mówiący "temu klientowi podziękujemy" ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion a podeślesz ten pliczek na kontakt@seokatalogi.pl (może być w ioncube) to dołączę od razu do paczki i zdradzisz "jak to działa" ? ;)

PS. odkryłeś św. Graala czy jak ? !!!

PS2. I chyba powinno być:

if(file_exists('mybloker.php'))
{
include('MYbloker.php');
}

Edytowane przez General_Depet

Spoko - to co wymyśliłem idąc po piwo podeślę Ci zaraz,a reszta blokad dopiero powstaje/powstanie w mojej głowie !!!

@include('MYbloker.php');

;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii