Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

www.seokatalogi.pl - Konto zostało zablokowane

na moim katalogu który funkcjonował prawidłowo dzisiaj zauważyłem :

Brak dostepu :) / Access denied :D

Prawdopodobne przyczyny: nieprawidlowy klucz licencyjny lub niedozwolone zmiany w plikach licencyjnych lub licencja wygasła. / Reasons given: unauthorized copy or impermissible changes in license files or license expired.

Kontakt / Contact: kontakt@seokatalogi.pl

Czy to ma związek z blokadą Twojego konta?

Mam dokładnie ten sam problem! Zauważyłem dzisiaj ten sam komunikat także na innych katalogach. Co się dzieje?B)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

U mnie też nie działa, jeden w wersji 1.4, jeden starszy. Jeszcze 10 min temu działały. Problem jest szerszy, pierwszy z brzegu nie mój też nie działa: nanoprojekt.pl.
jak ma działać jak pał serwer właściciela wiec teoretycznie padły wszystkie w polsce nawet gazety.pl :P

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

No, to już mamy jasność. axe_29 - miałeś rację. Nasze też leżą i kwiczą. To chyba nie jest najlepszy sposób weryfikacji...

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Brak dostepu :P / Access denied !!!

Prawdopodobne przyczyny: nieprawidlowy klucz licencyjny lub niedozwolone zmiany w plikach licencyjnych lub licencja wygasła. / Reasons given: unauthorized copy or impermissible changes in license files or license expired.

- 6 katalogów.

Jaja jak berety !!! miałem dziś dużo seokatalogować, a tutaj taka klapa. mam dziś już wolne od tego hehe :P

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

mam dziś już wolne od tego

Nie trać czasu - rób wprawki przed "śledzikiem" :P

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Czy to taki problem opłacić kilka złotych za serwer? Tam przecież tylko 40 zł za rok się płaci za najniższy pakiet serwerowy... Ja tego nie rozumiem, że ktoś kto zarabia dużo na sprzedaży licencji nie opłaca serwera... Paranoja...

To na laohost.pl odbywało się sprawdzanie licencji - myślałem że Generał zainwestował w coś lepszego.

Teraz jestem spokojniejszy bo nie jestem sam :P

Pewnie poszło o przeciążenie CPU - w takim wypadku nie chodzi o opłacenie, bo mówią do widzenia.

Edytowane przez axe_29

wyborne i satyryczne kawały