Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Mój błąd - zabezpieczyłęm skrypt żeby nie sprawdzał licencji gdy serwery nie działają ale zapomniałem o tym że serwer może działać ale być nieaktywny jak w tej chwili :P

Zapraszam tymczasowo na kontakt@intelekt.net.pl - podeślę pliczek z poprawką

Jak tylko hosting odblokuje seokatalogi.pl roześlę poprawkę do wszystkich.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

I tego właśnie się obawiałem już na samym początku dyskusji o Seokatalogu :P!

Rzekomo nigdy do tego nie miało dojść !!!!!! Jak dla mnie to niepoważne!

Rozumiem blokadę panelu admina jak problem z licencją, ale taki komunikat jak teraz ? Takie gó**o nie tylko klientom fundowane, ale googlowi !!

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

mario1973 - miałem nadzieję że ostatnio rozwiązałem ten problem definitywnie ale jak widać niedostatecznie - nie wszystko jestem w stanie przewidzieć.

Zapraszam na kontakt@intelekt.net.pl - podeślę poprawkę która mam nadzieję rozwiąże już ten problem raz na zawsze.

Jeszcze raz sorry za problem - mea culpa :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

o ja pindole jaki syf :P Żaden mój katalog nie działa !!!

co to jest w ogóle komuna jakaś ???

Generał ja do tej pory miałem Cię za zawodowca i poważną osobę.

Po prostu kpina i totalna amatorszczyzna.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

o SHIT :P co za dziecinada !!

Powiem tak , jak byłem zadowolony z produktu, to teraz chętnie powiem : wsadź se go w d.....

Żeby taką blokadę fundować to trzeba być naprawdę niespełna rozumu. Czy którykolwiek inny skrypt katalogów płatnych w ten sposób postępuje w przypadku błędnej licencji ?

Człowieku zablokuj panel administratora, ale nie cały katalog z zawartością !

Rapidshare to nie wszystko. Tak jak życie bez błyszczyka ma sens.

Lubię czytać ciekawe komiksy z kolorowymi obrazkami.

W sumie, to jakby tak zostało (wgrywanie pliku i gitara), to przesiałoby katalogi, na które właściciele nie zaglądają :P

Błędy się zdarzają, to nie jest strona google, żeby chaos na świecie zapanował.

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Jesssu ludzie każdemu awaria się może zdarzyć... nie pie*cie. Zapewne będzie wysłana poprawka i będzie wszytko ok.

Każdemu może się zdarzyć i należy to przewidzieć - blokować katalog w normalny sposób - brak możliwości dodawania, moderacji itp, ale nie blokować z takim jak teraz .....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting