Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, który plik i która część kodu odpowiada za wyświetlanie kategorii na głównej stronie ?

Konkretnie mam taki problem, że w momencie dodania obrazka do kategorii (dość spory obrazek), to nazwy podkategorii się rozjeżdzają.

Gdzie mogę coś z tym zrobić? Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam.

Panowie, który plik i która część kodu odpowiada za wyświetlanie kategorii na głównej stronie ?

includes/template.php - pierwsza funkcja home_cat

Konkretnie mam taki problem, że w momencie dodania obrazka do kategorii (dość spory obrazek), to nazwy podkategorii się rozjeżdzają.

No to chyba w style.css lepiej ustawić parametry width i height dla #content table tr td img

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam.

Co zrobić w przypadku, kiedy przestały poprawnie działać powiadomienia mailowe oraz potwierdzenie rejestracji nowego użytkownika w katalogu? Po zarejestrowaniu się nowy user nie otrzymuje maila z linkiem potwierdzającym rejestrację, nie otrzymuje również info o akceptacji / odrzuceniu wpisu. Wszystkie info są zwracane na mail podany w ustawieniach admina - "Mail delivery failed: returning message to sender". Formularz kontaktowy także nie działa.

Problem zaczął się po aktualizacji z wersji 1.31 do 1.4 - skopałem coś podczas aktualizacji czy problem leży po stronie serwera na którym stoi katalog?

150 stron czeka na moderację... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Problem zaczął się po aktualizacji z wersji 1.31 do 1.4 - skopałem coś podczas aktualizacji czy problem leży po stronie serwera na którym stoi katalog?

Po stronie serwera oczywiście - OmniHost ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mam włączone cache miniaturek. Koniec miesiąca, skończył się limit dla konta darmowego na STW. Pytanie: czy istnieje możliwość łatwego odnalezienia miniaturki która jest przypisana do danego wpisu? Poza wyszukiwaniem po dacie utworzenia... :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Mam włączone cache miniaturek. Koniec miesiąca, skończył się limit dla konta darmowego na STW. Pytanie: czy istnieje możliwość łatwego odnalezienia miniaturki która jest przypisana do danego wpisu? Poza wyszukiwaniem po dacie utworzenia... :D

Nie bo wszystko jest hashowane. Skończył Ci się limit 250k przy cache ? Zdumiewający ruch musisz mieć :)

Nie bo wszystko jest hashowane. Skończył Ci się limit 250k przy cache ? Zdumiewający ruch musisz mieć :D

Efekt widoczny na seokatalog.pl w ostatnio dodanych wpisach :) Cache nie działało jednak od początku miesiąca, prawda? :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Aaa wcześniej miałeś 1.4... :D

No trudno - poczekaj te kilka dni albo załóż tymczasowo drugie konto (w ciągu tych kilku dni chyba nie zdążą Cię zbanować) :)

PA -> Export/Import -> Export CSV -> w Excellu możesz sobie usunąć te kilka niepotrzebnych kolumn i po kłopocie ;)

Edytowane przez General_Depet