Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

A czy przypadkiem dla tych linków nie masz wybranych konkretnych kategorii ? :)

Nie. Sam zobacz katalog stron spróbuj dodać stronę przez kategorie i podkategorie a spróbuj przez link dodaj stronę i sam zobaczysz

Ciekawy katalog stron seo moderowany codzienne z linkami bezpośrednimi.

Internetowa BAZA NOCLEGOWA gromadząca noclegi z całej Polski.

OKi - to już poproszę dane do PA i FTPa na kontakt@seokatalogi.pl bo pomysły mi się skończyły :)

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam wszystkich!

Generale gratuluję skryptu - jest doskonały!

Zauważyłem podobny problem, do tego zgłaszanego przez Iomka, jednakże dotyczy cache'owania miniatur.

Przy normalnym wpisie (dodanie poprzez kategorię) miniatury są cache'owane na serwerze, pojawiają się na stronie głównej oraz szczegółach wpisu, natomiast przy dodawaniu wpisu poprzez link "Dodaj stronę" miniatury nie są cache'owane na serwerze, nie wyświetlają się na stronie głównej, ani na stronie wpisu. Nic nie daje użycie opcji "aktualizuj miniaturkę".

Dodam, że wyłączenie opcji cache'owania miniaturek w PA rozwiązuje problem - wszystko działa wówczas prawidłowo, tzn. wyświetlają się zarówno miniatury dla wpisów dodanych poprzez stronę podkategorii, jak i poprzez "/dodaj,strone/". Co może być przyczyną tego stanu rzeczy, bo przyznam, że wyczerpały mi się pomysły :)

Przy normalnym wpisie (dodanie poprzez kategorię) miniatury są cache'owane na serwerze, pojawiają się na stronie głównej oraz szczegółach wpisu, natomiast przy dodawaniu wpisu poprzez link "Dodaj stronę" miniatury nie są cache'owane na serwerze, nie wyświetlają się na stronie głównej, ani na stronie wpisu. Nic nie daje użycie opcji "aktualizuj miniaturkę".

Hehehe to musi być tylko zbieg okoliczności :)

Te 2 systemy NIE są ze sobą w żaden sposób powiązane ;)

Jeśli masz wątpliwości - poproszę dane do PA i adres katalogu na kontakt@seokatalogi.pl - sprawdzę.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Powtarzam pytanie:

Tajne kody.

Czy jest opcja aby ustawić ilość dodań na każdy tajny kod? np.

kod1 - 20 wpisów

kod2 - 30 wpisów

itd. itp.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Nie ma - tajne kody zresztą nie do tego służą.

Taka modyfikacja mogłaby dotyczyć zwykłych kodów i pomysł wydaje się ciekawy więc mogę dopisać do listy życzeń na następną wersję ?

Nie ma - tajne kody zresztą nie do tego służą.

a do czego?

Ja np z chęcią jako osoba katalogująca zakupię jakiś pakiet dostępowy, gdzie będę miał w użyciu jeden kod.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Tajne kody OMIJAJĄ płatność :)

Zwykłe kody z kolei służą do płatności ;)

Skoro kod ma służyć do OKREŚLONEJ ilości dodań (teraz 1) to musi to być zwykły kod.

Czyli co dopisujemy do listy ?

Zaktualizowałem mój katalog z wersji 1.31 na wersje 1.4 ( ściągając wersje full 1.4 a nie mini, jak pisało w instrukcji) po wgraniu plików na serwer i wejściu na stronę otrzymuje komunikat Unknown column 'position' in 'order clause'

adres katalogu : www.katalogstronseo.eu

Prosze o pomoc

Nie zaktualizowało się bazy - jeśli jesteś jeszcze zalogowany jako admin w PA to uruchom aktualizator ręcznie przez https://moja-domena.pl/admin/?update=on

Ludziska czytać instrukcje zanim się zabieracie za aktualizację :D