Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

błąd...forum.

Edytowane przez DIABLO73

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

W takim razie jeszcze jedna propozycja.

W czasie moderacji przy usuwaniu wpisu mamy możliwość wysłania maila i wyboru powodu usunięcia.

Podobna opcja przydałaby się także w momencie przesuwania wpisu do opcji "na później" - czyli wybierany "na później"

+ mail z jaką treścią pójdzie do klienta.

Rzecz w tym, że szkoda gości którzy płacą po 5pln za wpis - a nie przeczytali regulaminu i ładują opis który jest na 20 innych katalogach.

Dobrze by było wrzucić taki opis "na później" i wysłać im predefiniowanego maila:

"Twój wpis jest niezgodny z regulaminem. Powód: (tu wstawiamy np: zduplikowany opis) w związku z czym nie został aktywowany.

Masz szansę poprawić swój wpis w ciągu 7 dni tak by spełniał wymogi katalogu - po tym czasie zostanie usunięty"

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

nie wiem czy ma to dla kogoś jakieś znaczenie, ale dla mnie w sumie ma..

ostatnio zdarzają mi się dość często wpisy, w których tagi pisane są dużymi literami ;] może taka mała poprawka żeby automatycznie zmieniło je na małe?:())

Witam, czy mógłby mi ktos powiedzieć, co może być przyczyną, że katalog nie przechodzi w stan "przerwy technicznej", po zaznaczeniu w panelu i zapisaniu?

pozdrawiam i z góry dzięki

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

"Twój wpis jest niezgodny z regulaminem. Powód: (tu wstawiamy np: zduplikowany opis) w związku z czym nie został aktywowany.

Masz szansę poprawić swój wpis w ciągu 7 dni tak by spełniał wymogi katalogu - po tym czasie zostanie usunięty"

W sumie już teraz możesz napisać tego maila ręcznie ale OK - dodam to do listy.

ostatnio zdarzają mi się dość często wpisy, w których tagi pisane są dużymi literami ;] może taka mała poprawka żeby automatycznie zmieniło je na małe?:P))

Tagi są zawsze zamieniane na małe litery - Tobie chyba chodzi o słowa kluczowe ?

Witam, czy mógłby mi ktos powiedzieć, co może być przyczyną, że katalog nie przechodzi w stan "przerwy technicznej", po zaznaczeniu w panelu i zapisaniu?

pozdrawiam i z góry dzięki

Przechodzi przechodzi - sprawdź na innym komputerze na którym nie jesteś zalogowany jako admin i masz inne IP ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Czy można byłoby dodać funkcję, która automatycznie sprawdzała by czy słowa kluczowe występują w treści opisu ? Jeżeli nie to takie słowo kluczowe zostało by usunięte.

Np.

Opis strony "Pozycjonowanie stron jest dla ludzi ambitnych."

Słowa kluczowe: "Pozycjonowanie, pozycjonowanie stron, pozycjonowanie stron www"

Teraz powiedzmy klikam w button: usuń słowa kluczowe i pozbywa mi się automatycznie: pozycjonowanie stron www.

Nurtuje mnie to, że wiele osób nie dostosowuje się do regulaminu. Wtedy albo usuwam sam ręcznie słowa kluczowe, która nie występują w treści opisu albo tworzę komentarz, który składa się z takowych słów kluczowych (to robię częściej). Aby ułatwić sobie pracę zmniejszyłem długość słów kluczowych do 60 znaków :P

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

ta ;) o słowa kluczowe:)))))

Not o zagadaj na kontakt@seokatalogi.pl - wyślę Ci pliczek z taką zmianą.

Czy można byłoby dodać funkcję, która automatycznie sprawdzała by czy słowa kluczowe występują w treści opisu ? Jeżeli nie to takie słowo kluczowe zostało by usunięte.

Np.

Opis strony "Pozycjonowanie stron jest dla ludzi ambitnych."

Słowa kluczowe: "Pozycjonowanie, pozycjonowanie stron, pozycjonowanie stron www"

Teraz powiedzmy klikam w button: usuń słowa kluczowe i pozbywa mi się automatycznie: pozycjonowanie stron www.

Eeehh kolejny pomysł do teczki z napisem "Programowanie Sztucznej Inteligencji" :P

A na poważnie - niestety ale to technicznie niewykonalne ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam

Jeśli temat był omawiany to przepraszam. Jeden z moich katalogów wKatalog.pl, został zaimportowany ze skryptu otwaty mini. Problem jest taki, że nie ma we wpisach adresów e-mail. Teraz "czyszczę" i sortuję ten katalog, a gdy usunę jakiś wpis (zapominając odznaczyć e-mail) pojawia się ekran z błędem: "Invalid address: You must provide at least one recipient email address. ....". Pytanie jest następujące. Czy można hurtowo podpiąć jakiś adres e-mail tam gdzie go nie ma?

MaszTu.pl nowoczesny katalog stron PR4,

Seokatalog.pro katalog profesjonalny,

Kasa dla tych co ją potrzebują,

odkupię katalogi i inne portale, napisz do mnie: ckm@plusnet.pl

Czy można hurtowo podpiąć jakiś adres e-mail tam gdzie go nie ma?

Chyba tylko przez phpMyAdmin - tablica sites - polecenie:

update `seokat_sites` set email = "wpisz email" where email = "";

Chyba niepotrzebnie kombinujemy - przecież w PA -> Grupy wpisów -> i tam możesz odznaczyć wpisy którym powiadomienia wysłać nie chcesz. A jak chcesz coś wymoderować "masowo" w grupie w której powiadomień wysłać nie chcesz to na ten czas po prostu wyłącz powiadomienia :unsure:

Edytowane przez General_Depet