Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

myślisz że przy usuwaniu wpisów serwer w NetArt nie da rady tego przetworzyć, np 100 wpisów na raz - mam w kacie ponad 10000 wpisów i pewnie z 7000 do usunięcia - szukam sposobu żeby zrobić to w miarę szybko, bo czas jaki mogę na tą czynność poświęcić jest mocno ograniczony.

------------------------------------------------------

Fotografix - www.fotografix.pl

Max czas na wykonanie skryptu na zwykłych shared to zazwyczaj 30-60s i po tym czasie serwer przerwie proces ale oczywiście jeśli chcesz spróbować to zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl - podeślę Ci pliczek z 100 wpisami na stronę - no problem Ty tu rządzisz :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Przecież zaznaczając nawet 200 wpisów do jednorazowej edycji, czy zmiany statusu, nie trzeba wysyłać jednego dużego zapytania na 200, ale skrypt wysłałby 10 kolejnych zapytań, po 20 . Przecież to nie jest problem i wiele skryptów tak działa.

Skupcie się na tym co faktycznie byłoby rewolucyjne w prowadzeniu katalogu :P

Struktura kategorii głęboka na 11 podkategorii, adresy kategorii proste jak w dmozie.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Co do struktury kategorii - trzeba będzie całkowicie przerobić wtedy silnik ale nie wykluczam że do tego z czasem dojdzie bo coraz więcej osób o to prosi.

Co do budowy linków - ID będzie zawsze bo jest to zdecydowanie lepsze rozwiązanie pod względem optymalizacji kodu.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Lepsze ale nie dla indeksacji kategorii przez Google. Jeśli będzie głębokość kategorii na minimum 11 i proste adresy kategorii to śmiało kupuję 100 licencji i robię katalogi na Niemcy i Austrię.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Przy aktualizacji przydałaby się funkcja, o której wspomniał gdzieś tu na forum ilgesu a mianowicie sprawdzanie nieaktualnych wpisów. Zauważyłem jeszcze problem, że wyszukiwarka jeśli nie znajdzie w katalogu strony to pojawia się jakiś dziwny stary wpis.

Ze swojej strony drążąc jeszcze temat tajnego kodu, to myślę że ciekawą funkcją byłaby możliwość udostępnienia kodu na czas określony np. 30 dni - taki abonament :).

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Wyszukiwarka już poprawiona czeka na wysłanie razem z innymi poprawkami + proxy

Co do abonamentowego czasu kodu to sam nie wiem... to można zrobić ręcznie pilnując kiedy taki kod usunąć :P

Panowie jak możecie pomóżcie - robię pierwszą aktualizację do 1.41 i już nie mam sumienia zadręczać generała na prw, więc może wy pomożecie

Pozmieniałem pliki i prawie wszystko działa - poza :P

1. opis kategorii i podkategorii pojawia mi się w formacie :

Podkategoria: Array - strona 1 - ESPF - Entuzjazm, Szybkość, Profesjonalizm, Fakty

jak i gdzie wywalić to array?

2. we wpisie wywala mi kategorię do góry

https://espf.pl/s-413/przeprowadzki_wroclaw/

w którym miejscu poszukać aby to przestawić?

3. czy shrinkweb normalnie wam działa? i czy kod, który należy wkleic w PA to zwykły kod czy ten secret?

Pozdrawiam

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

1 i 2 - wprowadź przynajmniej obowiązkowe zmiany w templatce wg instrukcji w pliku readme_update-polish.txt

3 - kod Access Key :P

I jeśli masz problem pisz śmiało na kontakt@seokatalogi.pl - mnie się nie da zadręczyć :P

Nie wiem od czego się to stało, ale dziś gdy wcisnąłem optymalizację bazy danych wyskoczyło to

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /home/***********/public_html/includes/optimization.php on line 394

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/*****************/public_html/includes/optimization.php on line 394

Co się stało ?

Edytowane przez wyciorex

wyciorex - te błąd nadal występuje ?

Lesiu - czy chodzi Ci o to że w PA masz zaznaczoną opcję Nowe strony na NIE a ktoś (a raczej coś) Ci dodaje wpisy ? Jak tak to nie jest błąd - zostawiłem tę furtkę otwartą specjalnie żeby wyłapać dodawarki. Jak Tobie to przeszkadza to zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl - podeślę pliczek z dodatkową linią walidacji.