Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm u mnie takie coś się nie zdarzyło.... gdzie taki błąd występuje - podaj adres do formularza gdzie po wpisaniu adres.pl/podstrona - dodaje się adres.pl//podstrona.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

A ja mam takie małe pytanko, nie dałoby się wcisnąć do pliku językowego nagłówka okienka przy logowaniu i rejestracji, jak i title? Albo przynajmniej zastąpienie tekstu Seokatalog np na nazwę katalogu. W sumie przydałoby się też dodać tę stronę logowania i rejestracji do definicji templatki. Po zalogowaniu to i lepiej jak jest jednolicie i prosto, ale przed zalogowaniem chciałoby się czasem co nieco zmienić, a chęci ku temu marne, bo przy aktualizacji potem trzeba się motać i edytować ciągle pliki, a gdyby było w templatce, to przynajmniej pozostaje motanie się tylko z templatką, mam nadzieję, że pomysł nie za bardzo przekombinowany ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Ja mam problem z miniaturkami. Korzystam z ShrinkTheWeb.com, w panelu katalogu podałem kod. Dodatkowo włączyłem cache miniaturek jednak w żadnej sposób nie chce to zaskoczyć.

Katalog jest na hekko.pl, miniaturki cachuje na OVH.

Zasadniczo robiłem wszystko zgodnie z: https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-jak-wla...asnym-serwerze/

Co może być nie tak?

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

zielony_gremlinek - przy aktualizacji wystarczy wrzucić w takim wypadku wszystko z admin/ prócz login.php i register.php - te pliki się nie zmieniają już. Co do tytułu - faktycznie przeniosę to do plików językowych.

artur_waw - zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl z adresem katalogu, danymi do PA i danymi do FTPa gdzie są przechowywane miniaturki.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Właśnie robię, nie wiem czy był wysyłany mail o dostępnej aktualizacji do użytkowników bo takowego nie otrzymałem.

I mam Pytanko czy ma ktoś katalogi na serwerach lh.pl? Bo poszukuje czegoś taniego i żeby dobrze chodził tam skrypt seokatalogu.

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron

Właśnie robię, nie wiem czy był wysyłany mail o dostępnej aktualizacji do użytkowników bo takowego nie otrzymałem.

Na dniach wyślę dopiero mailing.

I mam Pytanko czy ma ktoś katalogi na serwerach lh.pl? Bo poszukuje czegoś taniego i żeby dobrze chodził tam skrypt seokatalogu.

Ja nie znam tego hostingu ale jak wypróbujesz i wszystko będzie OK to daj info dopiszę na blogu. Z innych tanich alternatyw proponuję iSwift.

bez problemu, bo wpisów mało, kwestia tylko taka jak będzie się zachowywał serwer jak będziesz miał wpisów już w tysiącach

Dokładnie, to samo chciałem napisać. Przy kilku tysiącach wpisów, odpowiedniej aktywności bootów i userów, nie wiadomo jak się zachowa hosting.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!