Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Witam........jak zrobić żeby się Tagi wyświetlały np; Najnowsze tagi związane z kategorią: Biznes i ekonomia

Pozdrawiam..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Mam takie pytanko: czy jest oficjalnie dostępny jakiś scrypt podkręcający wpisy w seo katalogach? https://www.tomaso.pl/kultura,i,sztuka/mp3,download,s,263/ - 782 głosy (10/10) i top ten dają do myślenia. Jeszcze bardziej do myślenia dają 93 wyświetlenia i 1 kliknięcie.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

kolryb29: co do tego, żę jest to automat, to nie mam wątpliwości. Pytanie tylko jaki i czy jest on dostępny (może być płatny). Być może warto skupić się na opisach i linkowaniu, ale to kosztuje w dłuższym terminie całkiem sporo. Tu mamy przykład linka, który występuje na wszystkich podstronach. Przy założeniu, że właściciel katalogu chociaż lekko serwis pozycjonuje, a inni za Twoją radą wpisy podlinkowują, to moc stałego wpisu jest raczej niezła.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Nie tropiłem nigdy właściciela tego skryptu, chociaż jest wku$$$ - tutaj możesz poszukać z nim kontaktu może będzie chciał sprzedać "nabijacza ocen" https://twojanuta.pl/contact.html

"Być może warto skupić się na opisach i linkowaniu, ale to kosztuje w dłuższym terminie całkiem sporo." - taka branża, chcemy efektów inwestujemy - zbieramy profity.

Dodam od siebie - WARTO BUDOWAĆ ZAPLECZE (które też katalogujemy [inwestujemy]). Tyle w temacie, nie będę robić OT.

Błąd został poprawiony w aktualce 1.42 tyle że jeszcze nie wszyscy ją wykonali. Pójdzie info mailem to się przyśpieszy - niestety dorwało mnie jakieś choróbsko i działam teraz na troszkę zwolnionych obrotach.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam........jak zrobić żeby się Tagi wyświetlały np; Najnowsze tagi związane z kategorią: Biznes i ekonomia

Pozdrawiam..

<? if ($GLOBALS['cfg']['tag'] != '0') : ?>		 
	 <h3><?=$GLOBALS['lang'][166];?>: <?=$cat[0]['title'];?></h3>
	 <div id="tags">
		<?=global_tags('color', array('#FFFFFF'), ', ', $sites);?>
	 </div>
<? endif; ?>

A nagłówek albo dajesz na sztywno w <h1> w cat.php albo edytujesz plik językowy :)

Edytowane przez Rak115

1. Czy proxy działa także dla cyklicznego sprawdzania PR, a nie tylko w momencie dodawania strony?

2. Czy jest jakiś sposób żeby szybko przelecieć sprawdzanie PR dla wszystkich wpisów w katalogu (wiem oczywiście o cronie, ale tam chyba jest okres 30 dni zwłoki, do następnego sprawdzenia) - zagapiłem się i w moim ot2.pl się zrobiły prawie wszystkie z PR 0

3. Da się zrobić kilka różnych okienek reklamowych, przyporządkowanych do konkretnych typów wpisów?

4. Czy jest możliwość ustawienia limitu dla ilości wpisów konkretnego typu - jaśniej, chcę dać możliwość linku bezpośredniego na każdej podstronie katalogu, ale nie chcę żeby wychodzących było więcej niż 10, co za tym idzie ustawiam limit dla takiego typu wpisu na 10 i jeżeli aktualnie jest dziesięć stron z tym typem wpisu, to jest on niewidoczny w formularzu dodawania i najlepiej niewidoczny w regulaminie :)

5. Czy można zrobić tak, żeby w okienku reklamowym:

• na stronie kategorii wyświetlały się wpisy z kategorii (jeśli brak wpisów premium z kategorii to ze wszystkich kategorii)
  • na stronie podkategorii wyświetlały się wpisy z podkategorii (jeśli brak wpisów premium to z kategorii -> jeśli brak wpisów premium z kategorii to ze wszystkich kategorii)
  • na stronie wpisu wyświetlały się wpisy z podkategorii (jeśli brak wpisów premium to z kategorii -> jeśli brak wpisów premium z kategorii to ze wszystkich kategorii)

6. Sugestie rozwoju ;)

• Więcej boksów reklamowych z możliwością ustalenia gdzie mają się wyświetlać a gdzie nie - w ten sposób można rozszerzyć katalog możliwość przyjmowania stron niezgodnych z adsense
  • Przeniesienie tekstu ze strony frontowej albo do bazy, albo do oddzielnego pliku, a nie jak dotąd trzymanie tego w pliczku językowym. Ułatwia to update.
  • Jakaś integracja z WP, albo innym systemem blogowym, żeby można było zrobić hybrydę katalog+precel. Zintegrowane: logowanie, wyszukiwarka, tagi, kategorie, możliwość powiązania wpisu katalogowego z artykułami reklamowymi. Wbrew pozorom, częściowo już jest to możliwe teraz (teoretycznie), instalując wp w katalogu naszego katalogu (np. ot2.pl/reklama/) i korzystając z możliwości rss

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

1. Tak

2. Nie

3. Nie

4. Tak - w konfiguracji Grup wpisów możesz określić limit.

5. Nie ale to pomysł do rozważenia.

Więcej boksów reklamowych z możliwością ustalenia gdzie mają się wyświetlać a gdzie nie - w ten sposób można rozszerzyć katalog możliwość przyjmowania stron niezgodnych z adsense

Hmmm tylko że jak przyjmiesz stronę erotyczną to ona wyświetlać się będzie nie tylko na podstronie szczegółów wpisu ale także tagów, podkategorii ,kategorii itd. - skąd system ma wiedzieć że jest tam strona erotyczna i blokować reklamę ? Zresztą ma blokować reklamę gdy 19 wpisów w liście jest zgodnych a jedna nie ? Eeee...

Przeniesienie tekstu ze strony frontowej albo do bazy, albo do oddzielnego pliku, a nie jak dotąd trzymanie tego w pliczku językowym. Ułatwia to update.

Przecież jak jest nowy plik językowy w update to tylko dopisujesz na końcu nowe kwestie...

Jakaś integracja z WP, albo innym systemem blogowym, żeby można było zrobić hybrydę katalog+precel. Zintegrowane: logowanie, wyszukiwarka, tagi, kategorie, możliwość powiązania wpisu katalogowego z artykułami reklamowymi. Wbrew pozorom, częściowo już jest to możliwe teraz (teoretycznie), instalując wp w katalogu naszego katalogu (np. ot2.pl/reklama/) i korzystając z możliwości rss

Może w przyszłości :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

@Generał - a co z tymi widgetami w sidebarze rodem z wordpressa? Może w te stronę z konfiguracją pójść :spiteful: Ustawianie kolejności dowolnie, i ogolnie konfiguracja boxów tak jak w wordpressie, rozwijasz, ustawiasz tytuł, ilość wpisow w boxie itp... :) bylo by to dobre rozwiązanie.

Edytowane przez Rak115

Jak zainstalować SEOKatalog na localhoscie ? Chcę go wykorzystać jedynie do tworzenia templatek ( Chodzi mi o klucz ) . Prosze o szybką odp.

W panelu licencji pierwszy klucz od góry jest zawsze 'localhost'. Jeśli masz wolną domenę, a adres katalogu jest np. taki localhost/seokatalog to wygeneruj dla takiego adresu licencje.