Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Rozwiązanie jest banalne, bo też do tego doszedłem.

Tylko trzeba było najpierw się zestresować, Silver pisał do pacanków i dopiero się wtedy sprawa wyjaśniła, jak łaskawie podali linki i wyjaśnienie.

Przecież przy zakładaniu konta nie trzeba było wpisywać żadnych domen, primary website i innych bzdur.

Co my wróżki jesteśmy? :hello: Można było rozesłać maila: "wypełnić tu i tu, bo przestanie działać".

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

oj Styx nie prawda, sprawdź skrzynkę, mam kilka maili od purvida bodajże... to od nich z informacjami o planowanych zmianach i rozwojem strony.

I wiadomość z dzisiaj, identyczna jaką wkleił SilverT została wysłana do każdego darmowego użytkownika... :hello:

sorry @rak: anglistą nie jestem, ale skoro z wklejki od Silvera załapałem o co chodzi, to jakbym dostał jakiegokolwiek maila - nie rozpoczynał bym tego "subwątku" :hello:

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Właśnie padły mi miniatury shrinktheweb we wszystkich katach. Ma ktoś tak samo?

Limitu zostało w cholerę, a nic się nie wyświetla...

Witam....u mnie to samo :) nie działają miniaturki :)

Pozdrawiam..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Już działają zmieniłem w Panelu--My Account -> Security -> Lock to Account (Allowed Referrers)

ja też dostałem na E maila info o tych zmianach :) tylko miałem to w spamie :)

Pozdrawiam wyrozumiałych...

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Uwaga uwaga - shrinktheweb jednak bardziej namieszał niż nam się wydawało...

Otóż niektórym userom pomimo zastosowania się do powyższych nowych (bezsensownych) zasad autoryzacji nie działa cache miniaturek - powodem tego jest właśnie to zabezpieczenie autoryzacji które wymusza by żądanie szło z referrera katalogu na którym miniaturka ma się wyświetlać. Wszystko fajnie działa bez cache bo żądanie idzie od usera i referrer jest ale w przypadku cache żądanie idzie z serwera a ten nie podaje referrera.

Wszystkich którzy nadal mają problemy z miniaturkami zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl po "poprawkę" która narzuca referrera w curlu. Jednocześnie jedynym sposobem na pobieranie miniatur od teraz jest właśnie curl a nie file_get - to też trzeba będzie przestawić w pliku config.php kto korzysta z tej ichniej autoryzacji.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

a ja tam podałem tylko w tej zakładce security adres IP mojego serwera miniaturek (nie domenę - bo z domeną nie działało tylko z adresem ip serwera) i wszystko wróciło do normy. Nie muszę podawać w tamtym panelu żadnych innych moich katalogów :)

Spróbujcie.

Tak ale o dziwo nie działa to z każdym serwerem dlatego napisałem że tylko "niektórzy userzy" mają z tym problem :/

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mały news - jako że coraz więcej osób o to pyta zamieściłem na blogu instrukcję podpinania płatności w platnosci.pl zamiast DotPay > https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-jak-w-p...i-platnosci-pl/

Schemat jest praktycznie identyczny choć trzeba się trochę więcej naklikać :)