Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

ja wrzucam na "później" -> piszę maila do usera aby przesłał mi nowy opis itp. jak nie odpisze w ciągu 24h to go wywalam, łącznie z płatnymi wpisami. A jak mi opis i strona nie pasuje od początku to wywalam bez informacji. I sprawa załatwiona, nie ma co się cackać jak ktoś nie czyta regulaminów i informacji umieszczonych w katach

pyzdera przecież jest poczekalnia -> zaznacz na "później"

Tak, tylko ze brak mi automatyzacji, tzn mail z powiadomieniem i możliwość ustawienia czasu do skasowania. Oraz przerzucenia wpisu do innej grupy po edycji.

Ale to miałoby rację bytu tylko wtedy gdy każdy wpis zostanie dodany przez zarejestrowanego użytkownika bo tylko tacy mają możliwość edycji swoich wpisów a jak z doświadczenia moderacyjnego wiemy rejestruj się co dziesiąty dodający :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

@int24

Mam zaledwie kilka katalogów zatem jeszcze się cackam :) - zapewne do czasu, bo już musiałem wprowadzić płatności żeby pozbyć się śmieci

@General_Depet

Fakt i racja, ale można by w maila wpisać dodatkowo informację

Twój wpis nie może zostac przyjęty %reason1%, ale nie został jeszcze usuniety z katalogu. Oczekuje na edycję i wtedy będzie ponownie rozpatrzony. Aby mieć możliwość edycji wpisu musisz założyć w naszym katalogu konto, używając adresu %mail%
W przeciwnym wypadku, po upływie %time% wpis zostanie usunięty

A co myślisz o pomyśle z powiązanymi kategoriami? Pisałem o tym 2 posty wcześniej

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Przede wszystkim - problemy techniczne na kontakt@seokatalogi.pl a na forum to bardziej opinie/propozycje bo trochę mi teraz niezręcznie...

Mój błąd - w przyszłości będę pisał -> @

A ponadto dzięki za wyjaśnienia, odezwę się w sprawie cache.

Jeśli chodzi o mapę google to miałeś rację, dodałem w body funkcję onLoad i przez nią nie hulało mi co trzeba.

Sądzę, że z logoutem też sobie poradzę ;]

Pozdrawiam

Edytowane przez Samoel

Zapraszam do katalogów stron: ExtremePower.pl, SpicaStar.pl oraz FirmoweDomeny.pl

Fakt i racja, ale można by w maila wpisać dodatkowo informację
Twój wpis nie może zostac przyjęty %reason1%, ale nie został jeszcze usuniety z katalogu. Oczekuje na edycję i wtedy będzie ponownie rozpatrzony. Aby mieć możliwość edycji wpisu musisz założyć w naszym katalogu konto, używając adresu %mail%
W przeciwnym wypadku, po upływie %time% wpis zostanie usunięty

To jest całkiem pomysłowe choć wydaje mi się że niewiele osób z tego skorzysta to zawsze jakieś ułatwienie.

Zrobimy to w ten sposób że od następnej wersji wpis zaznaczony "Na później" też będzie wysyłał powiadomienie z kluczem %reason% - więc wystarczy tam wpisać to co napisałeś wyżej. Oczywiście jeśli ktoś będzie chciał przenieść wpis "Na później" bez powiadomienia to od 1.4 może już to robić odznaczając stosowny checbox więc wszyscy powinni być zadowoleni.

A co myślisz o pomyśle z powiązanymi kategoriami? Pisałem o tym 2 posty wcześniej

To też jest bardzo ciekawy pomysł ale wpierw chciałbym poznać opinie innych osób czy będą z tego w ogóle korzystać.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Znaczy się, mam dzień dobrych pomysłów :rolleyes:

Jeśli chodzi o poczekalnię to dzięki, takie rozwiązanie w zupełności wystarczy

Powiązanie kategorii - czekamy zatem na opinie, wbrew pozorom to rozwiązanie nie tylko dla ludzi odwiedzających katalog, ale także poprawiające linkowanie wewnętrzne.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Problem z podpięciem miniaturek na własnym serwerze

Jaki podać URL do własnych miniaturek jeśli Cache miniaturek jest włączone,

URL do cache jest ustawiony na :https://www.nazwadomeny.pl/cache-thumbs/thumbs.php?url=

a Unikalny kod wpisany jest w pliku cache-thumbs/config.php taki sam jak w PA

wpisując w URL taki adres : jak zalecany w poście : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry786471

Cały czas pokazuje się w okienkach obraz o nieprawidłowym kodzie w pliku config.php mimo że kod jest taki sam , kilkakrotnie sprawdzałem

Ponar - z takimi sprawami to zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl (podaj od razu dane do PA i FTPa oraz panelu shrinktheweb) bo ilość ewentualnych źródeł problemu jest bardzo duża w tym przypadku - najbardziej irytuje mnie to że to z winy shrinktheweb właśnie eeehh... :D

Czy planowane jest wprowadzenie dodawania zdjęć w seokatalogu. Z tego co widzę na razie tego nie ma.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Ależ jest - można dodawać zdjęcia zarówno w opisie wpisu za pomocą bbCode jak również stworzyć dodatkowe pola formularza image w PA -> Konfiguracja -> Katalog firm

Edytowane przez General_Depet