Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Tracąc unikalny opis, niekiedy na 700-1000 znaków można się nieźle wkurzyć. Taka opcja była by ukłonem w kierunku dodających wpisy.

Właśnie dla tego każdy swój opis zapisuje sobie na dysku w razie czego. Ale taka opcja była by jak najbardziej przydatna.

Linkuj dalej i nie pier*ol

Hmm.. nie wiem czy takie coś jest, jeśli jest to sorry, ale szukałem i nie znalazłem, a jeżeli nie ma to przydałoby się.

Otóż chodzi mi o zaznaczenie poszczególnych klas w pliku css na domyślnym szablonie. O co mi konkretnie chodzi? Przykładem może być "Przewodnik po CSS dla MyBB" (screen). O takie coś tylko do SEOka, bo początkującym, w tym mi ciężko jest znaleźć poszczególne klasy i co czego dotyczy :D

Wiem, że chaotycznie to opisałem, ale...

Edytowane przez Xemix

Mam problem z instalacją seokatalogu na localhoscie. Podczas instalacji wywala mi, że mam nieprawidłowy klucz, a klucz skopiowałem z panelu klienta, z sekcji localhost. Dodatkowo nie mam hasła do baz danych i nie chce mi przyjąć instalator.

Głównie chodzi o to, że niepoprawny klucz.

#edit: Głupi problem, ale rozwiązany. Otóż próbowałem zainstalować katalog w katalogu localhost/seokatalog. Przerzuciłem pliki do głównego folderu i wszystko gra.

Edytowane przez Xemix

Dziwna sprawa, bo w panelu mam:

Wpisy - nieaktywne (9), na stronie też 9.

A jak chcę je zmoderować to mam "Brak wpisów w tej grupie". Przed przenosinami było okej.

Edytowane przez ghosti

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Po pierwsze sprawdź czy nie masz przypadkiem jakichś wpisów w grupie Na później

Po drugie PA -> Optymalizacja -> Przelicz relacje

Jak nie pomoże poproszę dane do PA na PW lub kontakt@seokatalogi.pl

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.