Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Były jakieś śmieci dopisane na końcu, nadpisałem plik, zmieniłem hasło do ftp, sprawdzilem antywirusem - czysto. Niestety te zabiegi nie pomogły

Edit:

Działa :)

podmieniałem nie ten plik, kopiowałem index.php do głównego katalogu a nie do /admin.

Dzięki za pomoc.

Edytowane przez wendaboj

Hello

Mam wniosek : może w nastepnej wersji wprowadzić jakiś zapis z ustawień w panelu co by pokazywało na pierwszej stronie, że katalog jest płatny lub darmowy. Najlepiej, żeby samo się włączało po aktywacji płatności w panelu. Powiem szczerze, że już męczy mnie szukanie jeszcze darmowych, człowiek się przekopuje przez stertę bzdur a tu na koniec 2,46 PLN. Nie to że mi szkoda stówki miesiącznie na katalogowanie, ale mam strony za które zapłacę a mam za które nie zapłace :)

Mam nadzieję, że ktoś mnie poprze

Witam

Nie wiem co się stało, ale od dobrych kilku dni nie pokazuje mi w katalogu dla stron dodawanych wielkości ich PR? Czym to jest spowodowane? Sprawdzałem dla paru stron i mają PR2 czy PR1 a w tym akurat po PR0

Cała optymalizacja z PA była sprawdzana.

Edytowane przez roberto_one

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron

wyciorex - rozumiem Ciebie ale to musi być wola właścicieli czy chcą taką informację na stronie czy nie - nic na sztywno.

Nie wiem co się stało, ale od dobrych kilku dni nie pokazuje mi w katalogu dla stron dodawanych wielkości ich PR? Czym to jest spowodowane? Sprawdzałem dla paru stron i mają PR2 czy PR1 a w tym akurat po PR0

Banik > https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-dlaczeg...b-statystyk-bl/

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

wyciorex - rozumiem Ciebie ale to musi być wola właścicieli czy chcą taką informację na stronie czy nie - nic na sztywno.

Banik > https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-dlaczeg...b-statystyk-bl/

Ehhh... znowu, być może przesadziłem z optymalizacją z PA, no nic bedzie trzeba dac sobie spokój na jakiś czas

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron

To ja mam jakiś dziwny problem - przypadkowo w zakładce na później znalazłem 2x taką samą stronę. Najlepsze jest to, że przetestowałem to i zgłosiłem stronę do katalogu jeszcze 2 razy. Teraz masz 4 oczekujące wpisy dla tego samego adresu. Ktoś się z tym spotkał?

PS

Próbowałem to powtórzyć dla innych stron zarówno już dodanych jak i oczekujących ale bez efektu.

Edytowane przez artur_waw

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

To ja mam jakiś dziwny problem - przypadkowo w zakładce na później znalazłem 2x taką samą stronę. Najlepsze jest to, że przetestowałem to i zgłosiłem stronę do katalogu jeszcze 2 razy. Teraz masz 4 oczekujące wpisy dla tego samego adresu. Ktoś się z tym spotkał?

PS

Próbowałem to powtórzyć dla innych stron zarówno już dodanych jak i oczekujących ale bez efektu.

Niewiele rozumiem - proszę o dokładne wyjaśnienie na kontakt@seokatalogi.pl i dane do PA.

Dziś moderowałem jeden katalog - mam w cholere wpisów bez kategorii

też mam sporo takich, jak to rozwiązać?

Aktualka do 1.42

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

wczoraj znalazłem śmieszny błąd jak na seokatalog, który powodu generowanie masę niepotrzebnych podstron (np. mi zaindeksowało przez to 16 tysięcy podstron prawie o tej samej treści). Chodzi o link na wpisie "Wyróżnij ten wpis - bądź widoczny w katalogu!", do którego nie został dodany parametr nofollow i indeksuje podstrony o tej samej treści, jednie adres strony, która ma być wyróżniona się zmienia, ale wygląda to jak generator i być może Google źle na to patrzy.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

To nie błąd skryptu tylko jeśli już to właścicieli SEOKatów - w moich na ten przykład robots.txt wyklucza indeksowanie tych podstron.

Pamiętajcie że ja udostępniam tylko narzędzie - wszystkiego za Was nie zrobię :)