Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Też wydaje mi się, że założenie własnego forum to dobry pomysł. Czasami aby tutaj znaleźć potrzebną informację trzeba poświęcić sporo czasu.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

W najnowszej wersji SEOKatalogu przydałaby się nowa grupa wpisów: Bez opisu strony.

Chodzi o to, że ja jako moderator pisałbym opis oraz słowa kluczowe, a dodający tylko tytuł strony, stronę oraz maila.

Pole do wpisu byłoby zablokowane.

Hmm ale to i tak user będzie musiał taki skrócony wpis dodawać do każdego katalogu.

Wiem co kombinujesz - ja też mam coraz więcej zapytań czy w ofercie jest multikod z dodaniem przez nas wpisów ale ja to chyba zrobię tak że u góry w formularzu dam info że jeśli ktoś nie potrafi/nie chce mu się pisać opis i dodawać wpisy może to nam zlecić i tutaj link na maila.

258 stron na forum, Generale czy to już nie czas na założenie własnego forum, na pewno byłby target :rolleyes: ??

Nie lubię zewnętrznych for bo i tak wiem że większość i tak będzie pisać tutaj.

Też wydaje mi się, że założenie własnego forum to dobry pomysł. Czasami aby tutaj znaleźć potrzebną informację trzeba poświęcić sporo czasu.

Ważne rzeczy umieszczam zawsze na blogu > https://www.blog.seokatalogi.pl - jeśli czegoś brakuje - napisz chętnie dodam.

Ten wątek to raczej miejsce na doraźne pytania/sprawy.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Hmm ale to i tak user będzie musiał taki skrócony wpis dodawać do każdego katalogu.

W sumie racja, ale moim zdaniem wiele osób wolałoby zapłacić za smsa o 1zł więcej i mieć z głowy pisanie unikalnego opisu.

Wiem co kombinujesz - ja też mam coraz więcej zapytań czy w ofercie jest multikod z dodaniem przez nas wpisów ale ja to chyba zrobię tak że u góry w formularzu dam info że jeśli ktoś nie potrafi/nie chce mu się pisać opis i dodawać wpisy może to nam zlecić i tutaj link na maila.

No tak, tylko komu będzie chciało się kliknąć w link, wysłać maila ? Zajmie to tyle czasu, co napisanie opisu. Oczywiście chodzi mi o sytuację jak ma się jeden katalog :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Proszę o weryfikację czy dobrze rozumuję? Mam powiedzmy 3 grupy wpisów:

1. Darmowy, bezterminowy.

2. Płatny.

3. Superpłatny.

Płatny i Superpłatny - czas trwania premium ustawiony na 30 dni.

Wpis Płatny ma ustawione:

Grupa alternatywna (do niej "spadną" wpisy którym skończy się czas premium): 1. Darmowy, bezterminowy.

Jeśli wpisowi Superpłatny ustawię spadanie (po skończeniu się okresu premium) do grupy Płatny, to "za darmo" będzie on dodatkowo we wpisach Płatny przez 30 dni i dopiero potem spadnie do wpisów Darmowych?

Suma summarum, przy tak ustawionych grupach premium, opłacając Superpłatny dostaje się 30 dni bonusów dla tego typu wpisów, a potem za darmo 30 dni bonusów dla wpisów Płatny 30dni i dopiero po 60 dniach wpis ląduje w Darmowych?

Jeśli wpisowi Superpłatny ustawię spadanie (po skończeniu się okresu premium) do grupy Płatny, to "za darmo" będzie on dodatkowo we wpisach Płatny przez 30 dni i dopiero potem spadnie do wpisów Darmowych?

Dokładnie tak - kombinacji jest więc mnóstwo :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam.....co to może być ,że nie mogę sprawdzić unikalności opisów w moich katalogach ? pojawia się biała stronka pusta i nic więcej?

I dlaczego nie mogę zrobić aktualizacji IP I BL??? mam na każdy katalog inne ip? i jeszcze nie sprawdzałem na tych ip tej aktualki ......bo to jest mój nowy serwer co kupiłem w Neteasy....

Proszę o pomoc....Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

W najnowszej wersji SEOKatalogu przydałaby się nowa grupa wpisów: Bez opisu strony.

Chodzi o to, że ja jako moderator pisałbym opis oraz słowa kluczowe, a dodający tylko tytuł strony, stronę oraz maila.

Pole do wpisu byłoby zablokowane.

Żal patrzeć jak wiele wpisów wylatuje u mnie z Katalogu :)

Jestem za - sam kiedyś miałem w głowie pomysł dodania typu wpisu "Zrób to za mnie" :)

A dokładniej, fajnie by było mieć możliwość ustawienia oddzielnie dla każdej grupy wpisów max i min długości tytułu, opisu, słów kluczowych. A także ilości linków w opisie i możliwości dodawania podstron. Oraz - tego mi brakuje w ogóle, ustalenie limitu subdomen jakie można dodać z jednej domeny ( z systemem wyjątków ), bo niestety niektórzy przeginają, a jeśli to robią przemyślnie to nie jestem w stanie wyłapać kiedy ktoś dodaje raz na tydzień kolejną subdomenę.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Witam.....co to może być ,że nie mogę sprawdzić unikalności opisów w moich katalogach ? pojawia się biała stronka pusta i nic więcej?

I dlaczego nie mogę zrobić aktualizacji IP I BL??? mam na każdy katalog inne ip? i jeszcze nie sprawdzałem na tych ip tej aktualki ......bo to jest mój nowy serwer co kupiłem w Neteasy....

Proszę o pomoc....Pozdrawiam

Ban w Google. To, że jest inne IP dla połączeń przychodzących nie znaczy, że dla połączeń wychodzących zapytania idą też przez to ip a nie przez ip główne serwera.

I znowu mam pytanie. Co może powodować automatyczne ucinanie komentarzy po 338 znakach? W Panelu mam limit maks. 1000 (minimum 50, jeśli to ma coś do rzeczy), a czego bym nie wpisał, ucina mi po dokładnie 338 znaku. Do tego nie zgłasza błędu, że komentarz za długi (gdy taki rzeczywiście napiszę), gdy zaznaczę w Panelu, że komentarze mogą mieć maksymalnie 338 (i więcej) znaków.

Jeśli w Panelu dam maks. długość komentarza 337 znaków, to całość działa idealnie.

Dodane:

Problem rozwiązany w tempie błyskawicy :). Rzeczywiście miałem prawdopodobnie jakiś starszy plik.

Dzięki.

Edytowane przez ttah