Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie jeśli linki anchor text są wyłączone to skrypt powinien USUWAĆ JE z dodawanego opisu (nie informuje o błędzie tylko po prostu je usuwa). Jeśli jest inaczej - proszę o dane do PA i FTPa na kontakt@seokatalogi.pl - sprawdzę.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

chyba był już problem zgłaszany al enie jestem pewien - z adresu URL wycina słówko "from" :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dzisiaj wpadłem na pewien pomysł. A mianowicie wiele osób udostępnia darmowe kody do swoich katalogów i zawsze pojawia się problem kto jaki kod zużył, więc może warto by wprowadzić prostą funkcje która sprawdzałaby jakie jeszcze kody można użyć. Zobrazuję to na przykładzie.

Tworzę nową grupę wpisów: Darmowe kody. Wklejam 20 kodów: zcg1...zcg20 -> Kody do katalogu podaję na blogu, a link na forum PIO. Teraz wiele osób będzie używać kodów z początku listy, niektóre z końca, środku itp. Dojdzie do sytuacji, w której nie wiadomo jakie kody zostały już wykorzystane, a jakie nie. Powiedzmy, że Nowak wpisuje kod, który został już wykorzystany. Teraz SEOKatalog wyświetli komunikat: Ten kod został już wykorzystany oraz podda listę dostępnych kodów.

Minusem takiego rozwiązania, to mniejszy site tego oto forum, bo już skończą się posty: pozostałe kody itp. :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Witam,

Jako, że napisałem komentarz na blogu seokatalogu i nie doczekałem się odpowiedzi tak może tutaj ktoś mi pomoże z czego byłbym bardzo rad. Prowadzę na swoim katalogu ocenianie wpisu oraz treści przez administrację i chciałbym się dowiedzieć czy:

• da się wkleić informację o ocenie strony przez administratora do informacji potwierdzającej dodanie wpisu w mailu?
  • czy ktoś mógłby utworzyć podstronę na której dałoby się wybrać wpisy o ocenach 10, 9, 8, 7, 6 - takie dodatkowe wsparcie dla wartościowych i ładnych stron.
  • ciekawe byłoby też dodanie opcji dodatkowej jaką byłaby możliwość wstawienia kodu do maila, który wyświetla ocenę w postaci obrazka i jest zarazem linkiem do katalogu. Zwiększyło by to ilość linków zwrotnych do katalogu. Podobne rozwiązanie stosuje katalog gwiazdor.

Dla mnie to niestety czarna magia - nie znam kompletnie struktury katalogu a i w programowaniu nie jestem zbyt dobry. Wszelka pomoc mile widziana.

Edytowane przez hakeryk2

Najlepsze kserokopiarki, drukarki dla biura Xerolux.pl

A jeśli szukasz stołu drewnianego lub szklanego zapraszam na MeblujDom.pl

Hmm nie dostałem info o Twoim komentarzu na blogu... już odpowiadam:

da się wkleić informację o ocenie strony przez administratora do informacji potwierdzającej dodanie wpisu w mailu?

Na razie nie ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby to dodać w następnej wersji. Dopisane do listy.

czy ktoś mógłby utworzyć podstronę na której dałoby się wybrać wpisy o ocenach 10, 9, 8, 7, 6 - takie dodatkowe wsparcie dla wartościowych i ładnych stron.

Da się już teraz ale jest przy tym trochę pracy. Mogę dorobić domyślnie do włączenia w PA w następnej wersji ?

ciekawe byłoby też dodanie opcji dodatkowej jaką byłaby możliwość wstawienia kodu do maila, który wyświetla ocenę w postaci obrazka i jest zarazem linkiem do katalogu. Zwiększyło by to ilość linków zwrotnych do katalogu. Podobne rozwiązanie stosuje katalog gwiazdor.

To akurat jest ściśle związane z Twoim pierwszym pytaniem więc jeśli w następnej wersji będzie można wstawić klucz oceny to i taką sygnaturkę też będzie można wstawić.

Bardzo fajne pomysły - dzięki! Takich potrzeba mi więcej :blink:

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Eeee ustawić sobie budzik na 2h i usunąć tajny kod - na to samo wychodzi :)

Proszę o jakieś innowacyjne pomysły tak jak wyżej z tą oceną<->sygnaturką :)

To już moim zdaniem lepiej by było dać kod, który ma przypisaną wartość ile razy można go wykorzystać. Mi osobiście bardziej by się to przydało niż czasowe rozwiązanie ;] Jak daję promocję na forum to muszę wklepywać 50 kodów ręcznie, ostatnio musiałem dodać nawet 100, trochę to irytujące ;>

+ Gneral: A to elegancko, przyda się ta funkcjonalność.

Edytowane przez senss