Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam na 2 seokach na 2 rożnych serwerach taki blad
Table './****_seok/seokat_sessions' is marked as crashed and should be repaired
na **** to nazwa konta... Czym to spowodowane jest to na 2 całkiem nie zależnych serwerach..

Też mi się te tabele czasem na kilku różnych dedykach wysypują. Z tego co mi odpowiedział Generał - to nie wina skryptu tylko nagle zamykanych połączeń z bazą.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Też mi się te tabele czasem na kilku różnych dedykach wysypują. Z tego co mi odpowiedział Generał - to nie wina skryptu tylko nagle zamykanych połączeń z bazą.

A jak to zrobic bo wrzucic backup z wczoraj to mnie szlak trafi znow moderowac te same wpisy:P

Właśnie wręcz przeciwnie ;)

Serwer nagle się resetuje gdy połączenia z bazę NIE zostały zamknięte. Gdyby wpierw je zamknął a dopiero potem się zresetował to nic by się nie stało :)

A jak to zrobic bo wrzucic backup z wczoraj to mnie szlak trafi znow moderowac te same wpisy:P

phpMyAdmin/directadmin - opcja Repair

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Właśnie włączyłem na jednym z katalogów icaptchę. Dotąd była rcaptcha. No i już wiem kto dodaje wpisy duplikowane po wszystkich katalogach... Niestety nie dodawarki, a ludzie!

Dotąd miałem około 30-40 wpisów dziennie z czego czasami nawet do 10 było właśnie duplikatami. Teraz mam około 10, z czego poprawny był 1 :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Właśnie wręcz przeciwnie :)

Serwer nagle się resetuje gdy połączenia z bazę NIE zostały zamknięte. Gdyby wpierw je zamknął a dopiero potem się zresetował to nic by się nie stało ;)

To miałem na myśli, źle się wysłowiłem ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Jestem pod dużym wrażeniem skryptu. Przede wszystkim działa błyskawicznie, szybciej niż można by się spodziewać. No i do tego indeksuje się praktycznie sam. Naprawdę świetna robota.

Nie chciałem się przekopywać przez temat, na stronie też nie mogę znaleźć: czy można usunąć napis Powered by SEOKatalog 1.42 lub zastąpić go innym o tej samej treści ale innym brzmieniu? Po prostu myślę że w przyszłości Google mogłoby łatwo po tym wyciąć wszystkie SEOKaty.

Możesz dowolnie zmieniać stopkę jak i wszystko pozostałe na stronie - nie ma żadnych wymogów licencyjnych pod tym względem :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Czy jest taka możliwość?: opis kategorii - na głównej zajawka, ale nie np 200 znaków, tylko do określonego miejsca w tekście (<-- more --> | [*] - czy jakkolwiek inaczej), a pełny tekst na stronie kategorii.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Powód odrzucenia podajesz w globalnej moderacji w PA -> Grupy wpisów. Moderacja pojedyncza jest raczej na doraźne potrzeby.