Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Z góry poproszę o nie krzyczenie, żebym przewalał poprzednie strony, ale jest ich po prostu zbyt dużo, żeby to przewertować =)

Chcę kupić większa "paczkę" licencji Seokatalogu, ale kilka licencji nie będę potrzebował. Czy regulamin pozwala mi odsprzedać kilka licencji z "paczki"? Jeśli tak, to są jakieś warunki takiego odsprzedawania licencji?

Miniaturki jutro mają działać...

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

można usunąć licencje ? czy tylko deaktywować ?

powiedzmy, że zarejestrowałem domenę której ktoś nie przedłużył - on ma tą domene dalej wpisaną to czy jest szansa, żeby usunąć tą domenę z jego konta?

tak czysto hipotetycznie :D

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

można usunąć licencje ? czy tylko deaktywować ?

powiedzmy, że zarejestrowałem domenę której ktoś nie przedłużył - on ma tą domene dalej wpisaną to czy jest szansa, żeby usunąć tą domenę z jego konta?

tak czysto hipotetycznie :D

Tak jak napisał kolryb29 - napisz na kontakt@seokatalogi.pl - poproszę Cię żebyś na domenę wrzucił jakiś pliczek weryfikacyjny.

Prościej byłoby gdyby obecny właściciel licencji wystawionej na tą domenę napisał do mnie z prośbą żebym mu tę domenę usunął z konta (nie licencje!)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Ja mam takie pytanie - ustawiłem sobie powiadomienia na mail:

maile.jpg

Mail przyszedł zaraz po dodaniu pierwszego wpisu - około 10. 8 godzin minęło o 18. Rozumiem że nowy mail przyszedłby dopiero wtedy jak by ktoś dodał wpis po 18?

Czy też powinno to być cykliczne co 8 godzin bez względu na wszystko?

Bo nie wiem czy źle rozumiem założenie czy też coś mi się popsuło :)

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Mail przyszedł zaraz po dodaniu pierwszego wpisu - około 10. 8 godzin minęło o 18. Rozumiem że nowy mail przyszedłby dopiero wtedy jak by ktoś dodał wpis po 18?

Dokładnie tak

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.