Vexatus Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam. Od kilku dni panel ze statystykami PR w moich dwóch SEOkach wariuje i podaje PR dla mniejszej liczby stron niż jest faktycznie w katalogu, np: Online-24.pl - w chwili obecnej ponad 1050 stron a w panelu z PR jest uwzględnionych około 700... Jakiś pomysł? VEX Media - w przygotowaniu. Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu. Online-24.pl - w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam u mnie to samo , i PR wszystkich witryn pokazuje N/A które zostały dodane Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24hurt.eu Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Nie działa strony demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Nie działa strony demo Co demo ? o co ci chodzi? Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam u mnie to samo , i PR wszystkich witryn pokazuje N/A które zostały dodane https://www.seokatalogi.pl/blog/google-namieszalo-z-pagerank/ Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Aktualizację pobrałem kilka dni temu i rozwiązało to problem z pokazywaniem PR samego katalogu, ale panelu statystyk PR dalej pokazują się bzdury... VEX Media - w przygotowaniu. Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu. Online-24.pl - w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam. Od kilku dni panel ze statystykami PR w moich dwóch SEOkach wariuje i podaje PR dla mniejszej liczby stron niż jest faktycznie w katalogu, np: Online-24.pl - w chwili obecnej ponad 1050 stron a w panelu z PR jest uwzględnionych około 700... Jakiś pomysł? Witam u mnie to samo , i PR wszystkich witryn pokazuje N/A które zostały dodane https://www.seokatalogi.pl/blog/google-namieszalo-z-pagerank/ Nie działa strony demo Przeinstalowane - już działa. Aktualizację pobrałem kilka dni temu i rozwiązało to problem z pokazywaniem PR samego katalogu, ale panelu statystyk PR dalej pokazują się bzdury... Spokojnie - musi minąć przynajmniej 14 dni żeby wszystkie wpisy zaktualizowały swoje PR. Codziennie statystyka PR będzie się zmieniać iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dzięki za wyjaśnienie. Pozostaje więc tylko poczekać... VEX Media - w przygotowaniu. Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu. Online-24.pl - w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobel Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam, który plik należy edytować aby zmienić informacje w zakładce "Jak dodać wpis?" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroon Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam, który plik należy edytować aby zmienić informacje w zakładce "Jak dodać wpis?" ? info.php Masz stronę? Dodaj ją do profesjonalnej grupy 43 katalogów multikod.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroon Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 ShrinkTheWeb wykupieniu konta basica za 4,95usd przez paypala system ten naliczył mi 1 dolara a nie 4,95 ktoś miał podobny problem ! Masz stronę? Dodaj ją do profesjonalnej grupy 43 katalogów multikod.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 ShrinkTheWeb wykupieniu konta basica za 4,95usd przez paypala system ten naliczył mi 1 dolara a nie 4,95 ktoś miał podobny problem ! To jest opłata weryfikacyjna i jednorazowa. Nie doczytałem dokładnie ale chyba coś pisali o zwróceniu tego 1$ po 14 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobel Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Znalazłem mały błąd SEOkatalogu pod przeglądarką Opera. Podczas dodawania nowej strony, kiedy zmienimy opcję w polu typ wpisu znika token oraz miejsce do jego wpisania. Po wypełnieniu formularzy i kliknięciu dodaj stronę wyskakuje monit o źle przepisanym tokenie. Na dole pojawia się już wówczas okno tokena. Możemy go przepisać i kliknąć wyślij, strona zostaje zgłoszona. Zauważyłem ten błąd na swoim i kilku innych katalogach pod przeglądarką Opera. Jakieś pomysły co może być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpit Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Nowy sposób na miniaturki juz nie działa... hm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebuk Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Fakt, u mnie też z rana nie działały. Ale teraz jest już ok. Skrobak.pl - moderowany katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi