Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Jak z panelu administratora (podczas moderacji wpisów) usunąć miniaturkę? Mam ustawiony pagepeeker jako dostawca miniaturek, tylko w PA cały czas się one ładują i chciałbym je usunąć. To swoją drogą jest trochę dziwne - w katalogu, w podstronach wpisów miniaturki działają dobrze, a w PA nie.

#edit: chodzi mi oczywiście o kod, który powinienem wyciąć z danego pliku !!!

Edytowane przez Xemix

Jak z panelu administratora (podczas moderacji wpisów) usunąć miniaturkę? Mam ustawiony pagepeeker jako dostawca miniaturek, tylko w PA cały czas się one ładują i chciałbym je usunąć. To swoją drogą jest trochę dziwne - w katalogu, w podstronach wpisów miniaturki działają dobrze, a w PA nie.

#edit: chodzi mi oczywiście o kod, który powinienem wyciąć z danego pliku !!!

bodajże trzeba podmienić plik includes/template-admin.php z paczki instalacyjnej/aktualizacyjnej aby w PA normalnie wyświetlały się miniaturki ale nie jestem pewien więc lepiej zachowaj stary plik.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Chciałbym się zapytać, czy dałoby radę zrobić tak, że przy linkach na podstronie "przyjaciele", z automatu (np. z description) dodawało by opis do danego linku? Tylko najlepiej by było jakby tekst był dodawany do końca linii i ucinany np. wielokropkiem.

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Witam

Mam klienta na wpisy premium, ale nie chce żeby w linkach wychodzących było: <a onclick=" ... . Wydaje się , że to nie ma wpływu na siłę linka, ale Klient się uparł i co robić :)

Mam wobec tego pytanie - a właściwie trzy: czy mogę to gdzieś wyłączyć dla całego katalogu, okreslonego użytkownika lub typu wpisu?

Z góry dzięki za pomoc

Chciałbym się zapytać, czy dałoby radę zrobić tak, że przy linkach na podstronie "przyjaciele", z automatu (np. z description) dodawało by opis do danego linku? Tylko najlepiej by było jakby tekst był dodawany do końca linii i ucinany np. wielokropkiem.

PA -> Edytor -> friends.php - kod:

<? $sites = sites(); for ($i=0; $i<count($sites); $i++) : ?>
		<li class="in"><a href="https://<?=$sites[$i]['url'];?>" title="<?=$sites[$i]['title'];?>"><?=$sites[$i]['title'];?></a></li>
<? endfor; ?>

Wstaw między pętlę:

<?=mb_substr(encode($sites[$i]['description']), 0, 250, $GLOBALS['lang'][0]);?>

Mam klienta na wpisy premium, ale nie chce żeby w linkach wychodzących było: <a onclick=" ... . Wydaje się , że to nie ma wpływu na siłę linka, ale Klient się uparł i co robić :)

Oczywiście że nie ma - ważne że jest htmlowy href a dodatkowa obsługa javascript w onclick jest do zliczania kliknięć - nic więcej :)

Mam wobec tego pytanie - a właściwie trzy: czy mogę to gdzieś wyłączyć dla całego katalogu, okreslonego użytkownika lub typu wpisu?

Musiałbyś wyciąć ten kod w includes/template.php

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zauważyłem, że w jednym z katalogów został zintegrowany system płatności sms i przelewem poprzez homepay.pl - macie jakieś doświadczenia, czy ten system obsługuje kody jednorazowe tak jak dotpay? Może jest to ciekawa alternatywa dla nawalającego dotpaya, jak myślicie?

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zauważyłem, że w jednym z katalogów został zintegrowany system płatności sms i przelewem poprzez homepay.pl - macie jakieś doświadczenia, czy ten system obsługuje kody jednorazowe tak jak dotpay? Może jest to ciekawa alternatywa dla nawalającego dotpaya, jak myślicie?

Z tego, co jest napisane na stronie wynika, że jest obsługa kodów jednorazowych :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Właśnie doczytałem :)Generale, będzie się dało zintegrować ten system z seokatalogiem?

Tak jak koledzy wyżej piszą - zasada implementacji identyczna jak DotPay/platnosci.pl/przelewy24.pl

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Musiałbyś wyciąć ten kod w includes/template.php

To wiem, ale czy dałoby się to wyciąć tylko dla wpisów premium?