Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Dotpay się skończył, osobiście polecam homepay.

Możesz rozwinąć myśl? Używam od kilku miesięcy i żadnych problemów nigdy nie miałem, płatności są na ogromnej ilości stron... wiec w czym problem?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Możesz rozwinąć myśl? Używam od kilku miesięcy i żadnych problemów nigdy nie miałem, płatności są na ogromnej ilości stron... wiec w czym problem?

Mam na myśli coraz dłuższe oczekiwanie na wypłaty i brak odpowiedzi na maile, odkąd się rozdzielili zaczęły się problemy, homepay na dziś (oby się nie zepsuło) bardzo szybko reaguje zarówno na sugestie jak i szybko robi wypłaty.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Wiem że temat był wałkowany już kilkukrotnie, ale wraca do mnie za każdym razem jak przelecę xenu moje katalogi.

Przydało by się automatyczne wykrywanie niedziałających stron. Żeby zrobić jeszcze lepiej, bo nikt nie chce tracić treści z katalogu, strony takie powinny być po kilkukrotnym sprawdzeniu, automatycznie przenoszone do grupy "archiwalne" i powinny być z nich usuwane linki. Oczywiście potrzebny jest do tego odpowiedni zapis w regulaminie.

Poza kwestią stron niedziałających, jest jeszcze sprawa stron które powstają na przejętych domenach i co za tym idzie nietematyczności linków z katalogu, albo linków do złych rejonów sieci|spamu. A myślę że automat testujący dostępność stron w katalogu załatwi także kwestię przejętych domen, bo często przejęcia poprzedza nieaktywność domeny.

Gwoli scisłości

katalog ~ 5k wpisów ~300 nieaktywnych domen. Zero raportów na ten temat, poprzednie sprawdzanie ~rok wstecz.

Edit:

@superwieniu: z tego co wiem to lepsze :)

Edytowane przez pyzdera

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zauważyłem ostatnio: w formularzu dodawania, przy przełączaniu typu wpisu z darmowego lub z obowiązkowym linkiem na jakiś płatny, fragment 'Nieobowiązkowy link zwrotny' centruje się (domyślnego wyrównania do lewej). Nic wielkiego, nie mniej jednak coś takiego jest :)

Wiem że temat był wałkowany już kilkukrotnie, ale wraca do mnie za każdym razem jak przelecę xenu moje katalogi.

Przydało by się automatyczne wykrywanie niedziałających stron...

Też właśnie przeleciałem swój katalog xenu (moja pierwsza styczność z programem) i miałeś również sporo stron niedziałających/złych linków. Taki automat w katalogu w sumie by się przydał.

Poza tym przy sprawdzaniu katalogu, Xenu wykrył mi "dziwne", niedziałające tagi. I nasunęła mi się jedna myśl (nie wiem czy dobra) - stworzenie w PA podstrony z wszystkimi tagami katalogu i możliwość zarządzania nimi (podobnie jak w WordPressie).

P.S. Mam przy okazji pytanie odnośnie Xenu - można tak ustawić program aby sprawdzał on tylko linki wychodzące z danej domeny? (bo teraz mielił mi wszystkie podstrony katalogu dodatkowo).