Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

masz dane do FTPa - wczoraj Ci podałem :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Witam,

Mam problem z jednym z moich pięciu SEOKatalogów. Chodzi o moderację: po tym jak wybiorę które wpisy można dodać, a które usunąć i zatwierdzam moderację, to strona bardzo długo się przeładowuje, a w konsekwencji pojawia się błąd 500 Internal Server Error albo ładuje się czysta, biała, pusta strona. Moderacja w 90% przypadków nie jest wykonana, ewentualnie zapisywane są tylko zmiany na usuniętych stronach, te które mają być zaakceptowane muszę moderować kilka razy. Wszystko to na serwerze altblue, gdzie administratorzy mówią, że nikt inny z użytkowników skryptu SEOKatalog na tym serwerze problemów nie ma. Modyfikowali też różne ustawienia i ciągle jest to samo. Stwierdzili, że to musi być problem z moim skryptem.

Proszę Cię więc Generale o jakąś poradę ;D

chodzi o katalog www.kolekcjastron.pl

Jam jest Zbygniew.

Ja mam na neteasy i jest ok :)

Altblue działa mi o wiele lepiej, ale jeśli o moderację chodzi, to można się załamać momentami :)

Dobija mnie kilkukrotne moderowanie wpisów ;D

EDIT: Dodam jeszcze, że błąd ten pojawia się niezależnie od tego, czy moderowany jest 1 czy 20 wpisów.

Problemem było pingowanie, zbyt duża ilość serwerów. Póki co działa ok.

Edytowane przez Zbigniew

Jam jest Zbygniew.

Co do tych problemów z moderacją to przypominam wszystkim o https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-podczas...ywa-polaczenie/ bo myśmy już to przerabiali :)

Dziś wystartowała świąteczna obniża cen > https://www.seokatalogi.pl/blog/swiateczna-obnizka-cen/ ale "starych" klientów zapraszam po dodatkową zniżkę na kontakt@seokatalogi.pl

I na koniec sorry że w ten czas świąteczny odpisuje na Wasze maile wolniej niż zwykle ale chyba sami rozumiecie ile człowiek musi się napracować żeby odpocząć te kilka dni :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Panowie spokojnie na pewno wyjdzie najnowsza wersja :) myślę że na Styczeń 2012 będzie....

Na razie mamy świąteczna obniża cen > https://www.seokatalogi.pl/blog/swiateczna-obnizka-cen/

Pozdrawiam serdecznie

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Ała :peace: W konfiguracji w adresach url wprowadziłem nowy separator zamiast , ustawiłem myślnik. po zapisaniu był komunikat, że plik htacces został zaktualizowany, po przejsciu na jakakolwiek strone i późniejszą próbę wczytania katalogu wszystko padło ;(

Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) przed tym jeszcze formułka którą wole się nie dzielić :excl:

teraz pytanie: co mogę zrobić żeby to naprawić? Zerknalem w plik htacces ale nie widzę tam niczego podejrzanego - w sumie sie nie znam... nie wiem o co chodzi w tym komunikacie tmp/mysql.sock'. .. moze to by pomoglo??

Pozdrawiam

Edytowane przez Krokiet

Duże zmiany...

Widzę, że jesteś świeży i zielony. :peace:

Zanim cokolwiek ruszysz to zrób kopię zapasową całego konta (pliki + bazy danych). Następnie zaloguj się do MySQL (przez phpMyAdmin) - jeżeli nie możesz to znaczy, że coś hosting Ci nawala. Jeżeli działa, to sprawdź konfigurację seokatalogu (config.php).

Edytowane przez Gość

config.php sie zgadzał - sprawdziłem i wyczyściłem bo na www widać było hasła i kluzce licencji.

Ps. jestem zielony jeżeli chodzi o te sprawy, w phpmyadmin jeszcze nigdy nie byłem :peace: Hosting działa - inne domeny korzystajace z innych baz mysql sobie smigają prawidlowo.

ok wszystko skopiowalem ze strony katalogu...

Duże zmiany...