Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Zgred chyba nie boisz się konkurencji. :)

A jest teraz o co powalczyć z tą dodatkową nagrodą.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

mozliwe ze sam zasponsoruje co nieco :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zainstalowałem najnowsża wersje skryptu ale często wywala mi

.../404.shtml/

albo

Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.

Wywalenie tego z htaccess nie pomaga.

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(.*)/$

RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1/ [L,R=301]

a ja mam taki problem że BBCODE mam ustawione na NIE a można wpisywać :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zainstalowałem najnowsża wersje skryptu ale często wywala mi

.../404.shtml/

albo

Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.

A to dziwne - proszę adres podstrony na której wejście powoduje ten błąd na kontakt@seokatalogi.pl lub PW

a ja mam taki problem że BBCODE mam ustawione na NIE a można wpisywać :)

Zapewne chodzi Ci o to że można ten bbCode wpisać ręcznie ? W wersji 1.4 system będzie wycinał z opisu bbcode jeśli został wyłączony. Póki co możesz opatrzeć zmienną $site[0]['description'] w templates/nazwa-templatki/site.php decode().

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Bardzo fajna nowa nagroda. Ja mam w planie stworzenie jeszcze jednego katalogu więc może do marca się z tym wyrobię :)

P.S. General masz chyba błąd w liście nagród - literówka w nazwie firmy sponsorującej hosting.

Korzystając z okazji chciałbym życzyć tobie Generale i wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt!

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

witam,

zakupiłem wczoraj skrypt, muszę pogratulować Generałowi i przyznac ze skrypt jest bardzo estetyczny i funkcjonalny ;)

mam taki mały problem z wyświetlaniem miniaturek zamiast obrazka strony mam fotke INVALID DEVELOPER KEY

Druga sprawa, to taka drobnostka, w którym pliku mogę zmienic kolor ramki , która wyróżnia strone, aktualnie podświetla na żółto.

z góry dzieki za podpowiedzi,.

Witam, co prawda święta ale support musi być ;)

mam taki mały problem z wyświetlaniem miniaturek zamiast obrazka strony mam fotke INVALID DEVELOPER KEY

Zarejestruj się na https://pageglimpse.com a wygenerowany tam prywatny klucz wklej w PA -> Konfiguracja -> Wygląd

Druga sprawa, to taka drobnostka, w którym pliku mogę zmienic kolor ramki , która wyróżnia strone, aktualnie podświetla na żółto.

Plik templates/default/css/style.css - można edytowac z poziomu PA -> Edytor -> dokładnie chodzi o klasę li.premium

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

na głownej stronie pod tagami jest : ostatnio dodane lub zmodyfikowane strony

jak mogę tam dodać miniaturki ?

Manual > https://www.seokatalogi.pl/pytania-i-odpowiedzi/#C3