Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście że jest możliwe ale faktycznie bez formatowania (linki, bbcode) w środku

Najpierw:

<?=mb_substr(encode($site[$i]['description']), 0, 300, $GLOBALS['lang'][0]);?>

później element

a następnie:

<?=mb_substr(encode($site[$i]['description']), 300, '', $GLOBALS['lang'][0]);?>

Niestety w tym wypadku w tekście nie ma linków, a w katalogu umożliwiam ich dodawanie więc muszą się wyświetlać.

A więc pewnie nie ma innego sposobu. Szkoda, wykombinuję coś innego :)

Edytowane przez Flanker

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Jak na razie 1 na 50 kodów zostaje złamanych a to dość jeszcze mało a ostatnio jeszcze zmienili sposób wyświetlania :)

Powodzenia :) - jak złamią recaptche to powstanie coś jeszcze lepszego a mnie wystarczy 15-30 minut na implementację nowego systemu i wysyłkę aktualki do userów :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Dokładnie jak pocisk <-> pancerz

Tylko ja mam tą przewagę że zamontowanie gotowego pancerza jest znacznie szybsze niż przygotowanie skutecznego pocisku... :)

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Kwestia złamania Recaptcha inne zabezpieczenia to z regóły kilka chwil roboty z tym to touche trzeba by pokombinować.

Także jest ważne kto ma takie narzędzie u mnie opisy etc są moderowane a patrząc w przeszłość i nawet w teraźniejszość to dodaje się do katalogów etc z powodu błędu w skrypcie [Qlweb] sql injection, kod w Ciastku 2006 :). Tak samo w innych skryptach aktualnie kliencie bardziej chcieli obsługę Webmini oraz Easydir z powodu jego ilości oraz jak to ujęli dobrze się indeksuję :)

Indexu tez jest dziurawe, ma pewne "ciekawe" właściwości o których wiem tylko JA i support . poza tym każdy skrypt ma jakieś bugi - co widać po supporcie Generala B) że się chłopak stara, zabezpiecza ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dlaczego użytkownicy mogą używać BBCode mimo tego, że w ustawieniach mam to wyłączone? Nie chodzi o to, że się to pojawia, ale wystarczy:

[url=https://google.pl]https://google.pl[/url]

żeby utworzyć...

Bo to nasze niedopracowanie które w 1.4 zostanie wreszcie dopracowane - czyli system będzie przed zapisem usuwał tagi :)

Tymczasem daj zmienną description w szczegółach wpisu w encode() to usunie wszelkie tagi i linki.

Tylko mi nie mów że masz zwykły host shared a w PA -> Konfiguracja -> Pingowanie wpisałeś całą listę adresów do spingowania ;)