Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Już zgred do mnie z tym pisał - to zależy co wyrzuca zmienna $_SERVER['SERVER_NAME'] (podejrzewam że localhost ale wolę się upewnić) - jeśli wyrzuca cokolwiek to powinna być taka możliwość.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Kategorie na sub domenach ?? (wildcard)

pytanie po co nabijac ilosc subdomen - jak pod systemy to szkoda skryptu a innych zalet nie widze tego rozwiazania

Wiesz ze tobie wszytko z swlami sie kojarzy to nie znaczy ze innym też.

Płatny skrypt na domene i pod swl dawno się nie uśmiałem tak :)

Takie rozwiązanie daje dużo lepsza możliwość linkowania katalogu przez co ........... ;)

W panelu administratora edycja plików językowych powoduje aktualizację tych plików w katalogu templatki templates/nazwa-templatki/, tymczasem za teksty odpowiadają pliki w katalogu /languages/

To jest błąd - zaraz podeślę poprawkę.

a ja bym dodal wizyty googlastego w szczegolach wpisu :)

Jest już na liście życzeń ale czy załapie się już na tę aktualizację to nie wiem...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

nie wiem czy już było, czy może jest w skrypcie (ale nie potrafię znaleźć), ale czy dało by rade aby była możliwość wyświetlanie (włączenia/wyłączenia) na stronie głównej ilości wszystkich wpisów w danej kategorii - tak samo jak to jest widoczne w podkategoriach?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Jest - zakładka Konfiguracja -> Wygląd -> Ustawienia strony głównej -> Czy wyświetlać ilość wpisów przy kategorii?

-----------

Znalazłem fajny system do miniaturek - co prawda też jest zewnętrzny ale posiada API umożliwiające automatyczne wysyłanie requestu jeśli dla danego urla nie ma w ich bazie miniaturki - po 1-2 godzinach mamy już miniaturkę.

Nowy system będzie w aktualizacji 1.2 którą planuje wypuścić na początku lipca równolegle do panelu klienta.

Kolejną ważną zmianą w nowej wersji będzie możliwość przenoszenia licencji na inną domenę :)

Pytanko mam, czy można ustawić jakoś (jeśli nie to czy można dodać w kolejnej aktualizacji ;) ) meta tagi - title dla wpisu w schemacie:

nazwa strony - nazwa podkategorii

lub

nazwa stron - nazwa podkategorii - nazwa kategorii

:)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Jak dokładnie wygląda zakup licencji? Jeśli chcę kupić 10 za 500zł to czy muszę od razu podać 10 nazw domen czy mogę uaktualnić je później?

Kolejne pytanie. Wcześniej czytałem, że jest jakiś problem z działaniem skryptu na neteasy. Czy został już rozwiązany? Ostatnia sprawa. Jakie obciążenie generuje skrypt? Przykładowo, czy konto w neteasy rozszerzone do seo (5 ip) pociągnie 10 katalogów na tym skrypcie (oczywiście mam na myśli stan początkowy, po max kilkaset wpisów)? Może to pytanie bardziej do tych osób, które już korzystają z katalogu (chodzi mi o porównanie z mini).

Z góry dzięki za odpowiedzi.