Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Testowano na dedyku rzecz jasna :)

W shared więcej zależy od firmy niż od skryptu czego najlepszym przykładem jest laohost. Ten sam SEOK na hekko.pl generował ok. 1,5% obciążenie - na laohost nawet 0,1% nie osiągnął :)

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mam problem z zainstalowaniem katalogu przez Ioncube (1and1). Zainstalowalem dzis ten modul, jest w phpinfo, odkodowuje plik testowy, ale seokatalogu nie zainstaluje ;)

pw

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Mam problem z zainstalowaniem katalogu przez Ioncube (1and1). Zainstalowalem dzis ten modul, jest w phpinfo, odkodowuje plik testowy, ale seokatalogu nie zainstaluje ;)

Czyli coś jest źle skonfigurowane - a jaki błąd się wyświetla ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Czy jest szansa na import bazy z katalogu hurricane do seokatalog?

Pewnie tak - poproszę tylko zrzut bazy SQL na kontakt@seokatalogi.pl

Wątek robi się długi i nie wiem czy już ktoś o tym wspominał.

Do katalogu firm przydałby się podział na województwa, najlepiej z możliwością wyboru kilku jednocześnie (duże firmy). W tym momencie co prawda mogę to zrobić dodając po prostu pole "województwo", ale w efekcie otrzymuję tylko nieklikalną (w opisie firmy) informację, a fajnie by było mieć podstrony z wykazem firm z danego województwa.

Do tego przydałaby się wyszukiwarka z trzema polami do wyboru: kategoria | podkategoria | województwo

Kombinował ktoś z mapą od googiela do katalogu firm?

Edit:

Oczywiście mogę wsadzić województwa w kategorie, ale nie mogę zrobić tej kategorii obowiązkową i przy wyborze kilku województw robi się problem z ilością kategorii dla wpisu.

Edytowane przez pyzdera

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Do katalogu firm przydałby się podział na województwa, najlepiej z możliwością wyboru kilku jednocześnie (duże firmy).

PA -> Konfiguracja -> Katalog firm -> tworzysz pole checkbox i można wybrać kilka opcji :)

W tym momencie co prawda mogę to zrobić dodając po prostu pole "województwo", ale w efekcie otrzymuję tylko nieklikalną (w opisie firmy) informację, a fajnie by było mieć podstrony z wykazem firm z danego województwa.

To już jest kwestia indywidualnej modyfikacji choć kto wie może to w przyszłości dodam w defaulcie - póki co są inne priorytety :)

Kombinował ktoś z mapą od googiela do katalogu firm?

Kilka osób i poszło bez problemów - wystarczy podpiąć 2 zmienne od włancyh pól formularza ale dziś zdecydowałem że dodam ją w 1.4 bo implementacja jest prosta (czyli włączysz ją z poziomu PA zamiast bawić się z kodem).

Edytowane przez General_Depet

Jak zmienic "Zobacz podobne wpisy w tej kategorii:" aby wyswietlaly sie podobne z podkategorii?

One się wyświetlają z podkategorii ale jeśli powiedzmy ustawiłeś że podobnych stron ma być 5 a w danej podkategorii są tylko 3 inne strony to pozostałe 2 system dobierze już z kategorii.