Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Czy można by w opisach kategorii i podkategorii (chociaż chyba poza mną nikt tego nie używa) umożliwić jakąś edycję tekstu typu pogrubienie, wstawienie linku...

Eee za dużo zachodu przy tym.

I jakby zniknęły limity znaków w tych opisach też byłoby dobrze

A to jak najbardziej - zapisane.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Jak to nie ? Chyba że masz na myśli miniaturki ale to już proszę nękać https://pageglimpse.com :D
Tak, mój błąd podczas importu pojawiły mi się problemy.

Mam też inne pytanie. Gdzie można zmienić kolory tagów, ponieważ niektóre kolory są niewidoczne na moim tle.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mam też inne pytanie. Gdzie można zmienić kolory tagów, ponieważ niektóre kolory są niewidoczne na moim tle.

https://www.seokatalogi.pl/pytania-i-odpowiedzi/#C6

...czytać, czytać FAQ bo w 1.4 będzie już taka obiektowość funkcji że kombinacji będą setki i ten FAQ zmieni się w sporą instrukcję :D

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Nie - tam w ogóle nie powinno być <p></p> - nowsze wersje tego już nie maja ale Ty masz skórkę jeszcze ze starych wersji więc usuń te <p></p> w site.php a w style.css dostosuj font dla całego obiektu div.site

Racja, mój błąd.

Dzięki za pliczek - teraz wszystko działa jak należy.

Czy dopisany jest do poprawki błąd polegający na pojawianiu się komunikatu "URL strony jest pusty lub zbyt krótki lub brak członu "https://" Strona nie została dodana." w przypadku niepodania adresu do strony z linkiem zwrotnym?

Czy można by w opisach kategorii i podkategorii (chociaż chyba poza mną nikt tego nie używa) umożliwić jakąś edycję tekstu typu pogrubienie, wstawienie linku... I jakby zniknęły limity znaków w tych opisach też byłoby dobrze.

Ja używam i też stwierdzam - przydałoby się :D

A'propos limitów, to kilka stron wcześniej General tłumaczył mi jak to obejść.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Czy dopisany jest do poprawki błąd polegający na pojawianiu się komunikatu "URL strony jest pusty lub zbyt krótki lub brak członu "https://" Strona nie została dodana." w przypadku niepodania adresu do strony z linkiem zwrotnym?

To nie błąd - skoro user nie podał adresu z linkiem a link jest obowiązkowy to system wyrzuca komunikat prawidłowo :D

(...) wyświetla się mi screen ze starym wyglądem, czy można w jakiś sposób zaktualizować screen tak aby wyświetlał się nowy wygląd? (...)

Bardzo dobra uwaga. I wydaje się, że bardzo łatwa do rozwiązania - poniżej odpowiedź od supportu PageGlimpse:

Thanks for your feedback. We don't automatically refresh the thumbnails. To Refresh a thumbnail, please check our API documentation page. There is a REST method called "request" where you can ask for the thumbnail to be regenerated. Note that for capacity reason we don't allow the thumbnail to be refreshed more than once a week.

In the future, with our premium accounts, we will allow customers to request thumbnail refreshes more often.

Wystarczy więc "otworzyć" stronę:

https://images.pageglimpse.com/v1/thumbnail...?url=https://www.twojastrona.com/&devkey=twojPageGlimpse_key

PageGlimpse_key znajduje się w PA: Konfiguracja → Wygląd → Ustawienia strony szczegółów wpisu

Jest tu jednak ograniczenie - jeden update strony w tygodniu.

@Generał,

myślę, że wygenerowanie takiego linku to pestka, a umożliwi nam update miniaturki jednym kliknięciem.

美しい琥珀ジュエリー|琥珀アクセサリー専門オンラインジュエリーショップ。 - Co to jest? Język japoński dla początkujących?

czemu ja widze Twoja stopke jako same kwadraciki?

Bo to są specjalne zaklęcia SEO - działają na wielkiego G metodą podświadomości wirtualnej ;)

A poza tym to zaklęcie jak i strona docelowa jest po japońsku, więc zależnie od konfiguracji systemu mogą być problemy z odbiorem...

美しい琥珀ジュエリー|琥珀アクセサリー専門オンラインジュエリーショップ。 - Co to jest? Język japoński dla początkujących?

@Generał,

myślę, że wygenerowanie takiego linku to pestka, a umożliwi nam update miniaturki jednym kliknięciem.

po najechaniu na link "aktualizuj miniaturkę" jest inny odnośnik, ale nie wiem czy to czasami nie to samo, tyle że link jest przekierowaniem

Dokładnie tak

no to dziwne.. bo jak uzylem przycisku do jednej z moich stron (nie do wszystkich na hura tylko doslownie do 1) to nic sie nie zmienilo ;/ a jak wczoraj zrobilem dla tej samej osoby, powyzszym sposobem to miniaturke bardzo ladnie zmienilo, chwile pozniej odswiezylem sobie jeszcze jedna miniaturke i tez odrazu zalapalo