Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką prośbę do wersji 1.4

Konfiguracja -> Linki -> aby była też możliwość ustawienia linków wg. alfabetu i numerycznie

Home -> (Nieaktywne kategorie, Nieaktywne podkat, Nieaktywne koment) aby był widoczny adres IP usera (możliwość bana) za głupoty

No nie za bardzo, jakiś baran wpisze ci w komentarzach jakieś bzdety i będzie to powtarzał to chyba nie jest robotem tylko nudzącym się baranem

a teraz sprawdź DEMO działania jakiegoś barana w swoim katalogu https://www.silgo.pl :)

po demonstracji usuń usera DEMO_baran ze swojego katalogu :zeby:

Edytowane przez int24

Mam taką prośbę do wersji 1.4Konfiguracja -> Linki -> aby była też możliwość ustawienia linków wg. alfabetu i numerycznie

Home -> (Nieaktywne kategorie, Nieaktywne podkat, Nieaktywne koment) aby był widoczny adres IP usera (możliwość bana) za głupoty

Bardzo dobre pomysły dodane do "listy życzeń" !!!

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witaj,

Mam pytanie, to, że wyświetla datę bieżącą w okienku premium jest ok?

Ustawiłem wpisy na 90 dni, a przy każdym wpisie jest bieżąca data.

Tak to działa, czy ja mam coś nie tak?

Mar.

Edytowane przez Mar

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ja mam pytanko odnośnie płatności przez PayPal. Z tego to widzę, to trzeba zrobić osobną grupę linków, aby płacić przez PayPal, tak?

P.S Ktoś wprowadził możliwość zapłaty przez PayPal w swoim katalogu?

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Mam pytanie bo przeglądanie 128 stron tego wątku było by ciężką robota ;]

Czy w najnowszej wersji będzie taka opcja aby moderator który sprawdza stronę miał możliwość dodania jej własnej oceny >?

Tak aby w szczególach wpisu była ocena moderatora oraz uzytkownikow

Najtańsze badanie gleby w Polsce !

Dodaj firmę do katalogu firm

Ja mam pytanko odnośnie płatności przez PayPal. Z tego to widzę, to trzeba zrobić osobną grupę linków, aby płacić przez PayPal, tak?

Tak :)

Czy w najnowszej wersji będzie taka opcja aby moderator który sprawdza stronę miał możliwość dodania jej własnej oceny >?

Było - będzie :)

mini pomysł, aby podczas zatwierdzania wpisów będąc w "Wpisy - nieaktywne" jakoś oznaczyć wpisy premium (gwiazdka przy tytule czy coś)

Było - będzie :P (ale nazwa grupy bez gwiazdek)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Myślę, ze nie byłoby z tym dużo roboty... ;)

Mamy edytorek, którym pięknie wchodzimy do foldera templatek od frontu.

Może magiczny przycisk, którym można przełączyć się na edycję templatki zaplecza?

Mnie osobiście nudzi już oglądanie zielonego panelu w katalogach o wybajerzonych frontach, ale zaniedbanym zapleczu :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.