Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm u mnie w Operze skuteczny.net jest ok - komu się kat rozwala niech dorzuci do style.css "clear:both;" w:

#content-wrap {
width: 760px;
padding: 0;
margin: 0 auto;
clear:both;	
}

wiersz 198.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zacznij używać nowszej wersji lub zmień przeglądarkę na inną. IE 6 już jest przestarzałe i nie warto pod nią optymalizować czegokolwiek. Idąc tą drogą to mżna optymalizować jeszcze pod IE5.

Coś namieszałeś w kodzie i to mocno bo rozjeżdźa mi się pod operą 9.64

operav.th.gif

głupoty gadasz. co najmniej 75% webmasterów i spora cześć jak nie wszystkie większe agencje i firmy zajmujące się robieniem stron www optymalizuje jeszcze pod IE6, a to z tego względu, że ta przeglądarka jest standardowo w XP

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Wystarczy przejść się po szkołach/uczelniach i zakładach pracy. W większości jest IE6. Ale koniec z mojej strony off topu.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Na dzień dzisiejszy IE6 to ~kilkanaście procent użytkowników (w Polsce może nawet więcej), więc zupełnie olewanie tej przeglądarki to strzelanie sobie w stopę.

Ależ nikt nie olewa - jutro sprawdzę co z tym IE 6 ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

głupoty gadasz. co najmniej 75% webmasterów i spora cześć jak nie wszystkie większe agencje i firmy zajmujące się robieniem stron www optymalizuje jeszcze pod IE6, a to z tego względu, że ta przeglądarka jest standardowo w XP

OK - defaultowa templatka została zoptymalizowana również pod IE 6 - poprawiony pliczek style.css dołączę przy okazji najnowszej aktualizacji 1.2 - jeśli ktoś chce mieć wcześniej niech zagada na PW/mail (nie wysyłam automatem bo wiem że część osób już edytowała style.css szkoda więc byłoby nadpisywać coś co już być może działa prawidłowo).

Demka zaktualizowane.

Edytowane przez General_Depet

Tworzył już ktoś jakieś templatki pod katalog?

Ew. znalazł jakieś dobre gotowe tylko do przystosowania pod ten katalog ?

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4

Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3

Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2

Zapraszam do dodwania wpisów!

Jest grupa osób, która chce tworzyć na zamówienie templatki, nie za darmo :) oczywiście.

Stwórz na własną ręke jakąś, a może wygrasz konkurs na najlepszą templatke. Poczytaj pare postów wyżej.

Tworzył już ktoś jakieś templatki pod katalog?

Ew. znalazł jakieś dobre gotowe tylko do przystosowania pod ten katalog ?

Ojj.. gotowych od WP to nie znajdziemy.. można jedynie troszkę je wykorzystać :P

Z tego co widziałem to są trochę inne style zastosowane i dlatego gotowe nie będą działać :)

Ja już powoli pracuję nad nowymi... jak coś będzie w miarę zadowalającego to się pochwalę :)

button1.gif - Katalog Najlepszych Blogów - Prowadzisz bloga? Dodaj go do katalogu!

Witam,

tak przeglądam to demo i nie wiem w jakim celu przy urlach wymagasz podania %action%, szczegolnie przy kategoriach/podkategoriach oraz wpisach. Miło by było, gdyby nie trzeba by bylo tego podawać :).

Aha, jak się skasuje tą reklamę Reklama 1: (768x90 u góry) to katalog się rozjeżdża.

Edytowane przez mykuss

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4

Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3

Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2

Zapraszam do dodwania wpisów!

Witam,

tak przeglądam to demo i nie wiem w jakim celu przy urlach wymagasz podania %action%, szczegolnie przy kategoriach/podkategoriach oraz wpisach. Miło by było, gdyby nie trzeba by bylo tego podawać ;).

Nie da się z 2 powodów:

1. Szkoda dodatkowo obciążać skrypt dodatkowymi zapytaniami do bazy w celu identyfikacji wpis/kategoria/podkategoria a następnie jeszcze ID tego wpisu/kategorii/podkategorii

2. W przypadku 2 takich samych tytułów np. 'reklama' url wyglądałby identycznie - skąd skrypt miałby w takim razie wiedzieć jakiego wpisu dotyczy Twoje żądanie ? Musiałoby być 'reklama-2' więc wracamy do punktu wyjścia.

Aha, jak się skasuje tą reklamę Reklama 1: (768x90 u góry) to katalog się rozjeżdża.

Kurcze ja teraz usunąłęm i u mnie na IE/Firefox/Opera/Chrome jest wszystko ok - które demo i jaka przeglądarka ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint