Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Postuluję przemyslenie tematu i umożliwienie np. includowania (albo coś podobnego) swojego kawałka kodu do obsługi formularza.

Takie pytanie antyspamowe to byłaby świetna sprawa. Wybrałbym nawet ustalenie takiego pytania zamiast aktualnego zabezpieczenia. Sam ustalam pytanie i podaję odpowiedzi weryfikacyjne, które odblokowują formularz.

Da się - swoim, oryginalnym kodem w formularzu dodawania. Komu będzie się chciało dorabiać dodawarkę do jakiegoś jednego 'biednego' katalogu.

Mogę się mylić ale wydaje mi się że plik formularza add.php jest odkodowany a plik obsługi formularza forms.php też (jeśli nie zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl - prześlę odkodowany pliczek - żaden problem).

Takie pytanie antyspamowe to byłaby świetna sprawa. Wybrałbym nawet ustalenie takiego pytania zamiast aktualnego zabezpieczenia. Sam ustalam pytanie i podaję odpowiedzi weryfikacyjne, które odblokowują formularz.

Dobrze kombinujesz i myślę że token w wersji 1.4 zaspokoi Twoje oczekiwania :puknijsie:

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mogę się mylić ale wydaje mi się że plik formularza add.php jest odkodowany a plik obsługi formularza forms.php też (jeśli nie zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl - prześlę odkodowany pliczek - żaden problem).

aaaaa, przepraszam, nie zwróciłem uwagi - sądziłem , że wszystko jest zakodowane.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

1.Szukałem, szukałem i znaleźć nie mogę. W którym pliku znajdę linię odpowiedzialną za opcjonalny wybór powodu odrzucenia strony?

2. Czy wykorzystane kody sms dotpay są automatycznie usuwane z bazy katalogu?

1. Hmm - generalnie powody odrzucenia ustawia się w PA -> Konfiguracja -> Powiadomienia E-Mail...

2. Oczywiście

Mam mala sugestie, byc moze juz byla. Mozliwosc dodawania wpisow(mini-newsow) wyswietlanych w miejscu gdzie obecnie sa informacje o seokatalogu.

Hmm... już ktoś proponował - uznałem że za dużo roboty nad czymś coś można wkleić statycznie (czyt. bezpośrednio do pliku templatki bez udziału bazy) :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

General_Depet dziękuję za szybką odpowiedź. Chodzi mi o:

70215512.jpg

Chciałbym stworzyć sobie kilka szablonów i wg nich rozpatrywać usuwanie strony, dzięki temu nie będę musiał wpisywać ręcznie do wiadomości e-mail powodu nie zaakceptowania strony. Utworzę np. przewaga reklam nad treścią, niska jakość merytoryczna, czy chociażby

wielokrotnie powielony wpis w innych katalogach i strony w budowie. Znacznie ułatwiłoby mi to pracę, jednak nie mogę odnaleźć tej funkcji w kodzie.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Heh PA -> Konfiguracja -> Powiadomienia E-Mail -> tam w jednym z okien podajesz powody jeden pod drugim i później podczas moderacji możesz je wybrać z listy :)

Na której liście ? Na stronie głównej czy w podkategoriach ? Jak na stronie głównej to widocznie gość ja cały czas modyfikuje i cały czas trafia do Twojej ponownej moderacji albo skorzystał z wpisu premium i właśnie skończył się czas wyróżnień :)

Edytowane przez General_Depet

Na glownej, pierwszy wpis na liscie: "Książki od A do Z - platforma handlowa książek"

Nie wiem czy byl to wpis premium, ale strona byla w topie wczoraj i jest dzis :)

//a jednak byl to kiedys wpis premium. Dzieki za wyjasnienie

Edytowane przez gostek_

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Widzę, że ciągle trwają prace nad nową wersją. Nie mniej jednak niebezpieczne luki w kodzie wymagają natychmiastowych poprawek.

Jasne - na dniach wyślę poprawki - muszę jeszcze je wpierw przetestować ;)

Edytowane przez General_Depet