Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

A jak zrobić jakieś limity na ilość znaków w polu ze słowami kluczowymi?

Było już - z lenistwa :) ustawiłem automatycznie na: min. 3 max. 1000 ale w wersji 1.2 będzie już możliwość zmiany w PA.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Za dużo stron do przejrzenia.

1. Rozumiem, że nie ma znaczenia jakich płaności sms chciałbym używać- dotpay, cashbill itd?

2. Jakoś nie dokońca dobrze zczytuje metatagi np. ze strony www.katalogowani.pl- testowałem na demo2 (sorki usunęły mi się przez przypadek rodzaje wpisów- przepraszam), zczytuje zamiast polskich znaczków jakieś dziwne.

3. Czy jest jakaś promocja na skrypt?

Edytowane przez gregi1

Kulinarny blog- tylko najlepsze przepisy kulinarne- KulinarnyBlog.pl

Co do drugiego - jak sam masz krzaczki w swoich metagach to co się dziwisz skryptowi! :]

Co do trzeciego - jest już promocja, 122zł brutto. Później tylko podwyżka...

Co do drugiego - jak sam masz krzaczki w swoich metagach to co się dziwisz skryptowi! :]

Co do trzeciego - jest już promocja, 122zł brutto. Później tylko podwyżka...

Dzięki za ad2. Faktycznie mój błąd nie poprawiłem wszystkiego przy przejsciu z iso na utf.

@Kukis pytanie pisałeś w jakimś temacie o nowym wyglądzie? Zostajesz przy standardowej template czy nie trudno jest zmienić grafikę na coś innego? Chodzi głównie o to czy trudno jest zbydować szablon tej strony?

Pliki szablonu możesz sobie sprawdzić pod https://www.demo1.seokatalogi.pl/admin/?act...css&id2=css

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4

Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3

Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2

Zapraszam do dodwania wpisów!

gregi1 - mam jakoś zwyczaj zostawiania domyślnego, zamiast dawania tandetnego, ale swojego :)

edit: (odp. na post 237)

mykuss - wątek tyczy się mnie, że nie zmieniłem standardowej templaty na swoją, a informacja na temat plików szablonu raczej gregiemu nie potrzebna...

Edytowane przez Gość

1. Rozumiem, że nie ma znaczenia jakich płaności sms chciałbym używać- dotpay, cashbill itd?

Nie ma znaczenia - widziałem już że ktoś zamiast dotpay korzysta w swoim SEOKatalogu z wapacza.

Co do templatek - wrzuciłem dziś w końcu do bazy wszystkie licki a więc przejrzałem sobie przy okazji wszystkie katy - jest już 1 perełka ;) i kilkanaście z lekko zmienioną skórką defaultową - też wyglądają fajnie więc da się :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

To jeszcze dwa moze trzy pytanka.

1. Jak wygląda zakup tego skrypu. Mam pisac na PW, czy jak? Czy moge go kupic teraz postawić sobie na localu bawić się nim, modyfikować, a dopiero poźniej przenieść na serwer na konkretna domenę (bo nie wiem ktora wybrac mam ich troszke ;)) czy musze od razu zadeklarowac ktora to bedzie domena?

2. Czy promocja -20% sie juz skonczyla?:D

3. Możesz looknąc na tą specyfikację czy będzie działał skrypt:

https://netstrefa.pl/3,2.html

i czy będzie działał na serwerach home.pl?

1. Jak wygląda zakup tego skrypu. Mam pisac na PW, czy jak? Czy moge go kupic teraz postawić sobie na localu bawić się nim, modyfikować, a dopiero poźniej przenieść na serwer na konkretna domenę (bo nie wiem ktora wybrac mam ich troszke ;)) czy musze od razu zadeklarowac ktora to bedzie domena?

Pisz PW lub od razu na kontakt@seokatalogi.pl

Nie musisz podawać od razu domeny ale jak już podasz i prześlę klucz to do momentu wyjścia wersji 1.2 (w połowie lipca) nie ma możliwości zmiany.

2. Czy promocja -20% sie juz skonczyla?:D

Zakończyła się :)

3. Możesz looknąc na tą specyfikację czy będzie działał skrypt:

https://netstrefa.pl/3,2.html

i czy będzie działał na serwerach home.pl?

Co do netsrefa to ta specyfikacja taka standardowa jest - napisz maila do nich z pytaniem czy serwer będzie spełniał te wymagania:

serwer lub hosting z obsługą PHP5
• baza danych MySQL 4.1+ lub 5.0+
• zainstalowany moduł mb_string (głównie mb_convert_encoding)
• cron-jobs jeśli ma być wykorzystywane automatyczne sprawdzanie pagerank i linków zwrotnych
• w miarę unikalne IP serwera (sprawdzanie pagerank)
• funkcja fopen, curl lub file_get_contents
• funkcja simplexml_load_file (pobieranie newsów z RSS)
• biblioteka IonCube

home.pl wiem że działa bezproblemowo.

Edytowane przez General_Depet

Kukis, czytanie ze zrozumieniem boli? Odpowiedź była do postu gregi1.

Chyba jednak jesteś.

Edytowane przez mykuss

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Czy mi się zdaje, czy nie ma zarządzania użytkownikami? Poza tym przydało by się tworzenie grup o większych uprawnieniach, np. że wpisy ludzi z tej grupy są sprawdzane w pierwszej kolejności :puknijsie:

Czy mi się zdaje, czy nie ma zarządzania użytkownikami?

Było - nie ma ale będzie - projekt jest rozwojowy :puknijsie:

Poza tym przydało by się tworzenie grup o większych uprawnieniach, np. że wpisy ludzi z tej grupy są sprawdzane w pierwszej kolejności ;)

No to co za problem ? Zakładka Grupy wpisów -> w lewym menu masz nieaktywne wpisy czekające na sprawdzenie moderatora wyszczególnione każdej z grup. Można sprawdzać w pierwszej kolejności... ;)

Przy dodawaniu wpisu przydałoby się jeszcze jedno dodatkowe pole. Mianowicie mam tutaj na myśli "Uwagi dla moderatora/administratora" - oczywiście nieobowiązkowe (uwagi odnośnie wpisu/katalogu).

Po zaakceptowaniu/odrzuceniu takie pole byłoby kasowane.

Edytowane przez mykuss