Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Na indywidualne zamówienie:

Czy da się dorobić coś takiego, żeby było:

Nadkategoria > Kategoria > Podkategoria a nie tak jak jest teraz: kategoria > podkategoria

Nie wiem czy rozumiesz, ale coś takiego jak dodatkowa grupa w hierarchii..

Bo wpadł mi pewien pomysł do głowy ;D

Było już wielokrotnie - nie ;)

Musi wystarczyć 2-pozioma struktura kategorii - to jest najwygodniejsze dla usera i nie da się spamować :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Pewnie pytania były już zadawane ale mięło by chyba dużo czasu abym znalazł odpowiedź przeglądając wszystkie strony tego wątku :)

1. Co jeśli chciałbym, komuś odsprzedać 1 licencję SEOkatalogu lub też kompletny katalog wraz z domeną. Wystarczy to zgłosić firmie i ona "przetransferuje" jedną z moich licencji na konto kupującego ?

2. Ma ktoś zainstalowany skrypt na serwerach IONIC.pl ? Za Chiny nie mogą tam uruchomić zadania Cron a tym samym mój katalog nie wskazuje poprawnie statystyk :) Próbowałem na kilka sposobów. Między innymi wpisując komendę z instrukcji

Wysłałem zapytanie do suportu i dostałem odpowiedź, że poprawna składnia powinna wyglądać tak:

/usr/local/bin/php /home/UŻYTKOWNIK/domains/DOMENA/public_html/ZADANIE.php >/dev/null 2>&1 ale nawet dodając komendę w takiej postaci nic się nie zmienia

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

1. Co jeśli chciałbym, komuś odsprzedać 1 licencję SEOkatalogu lub też kompletny katalog wraz z domeną. Wystarczy to zgłosić firmie i ona "przetransferuje" jedną z moich licencji na konto kupującego ?

Jeśli jest to pojedynczo zakupiona licencja - tak wystarczy zgłosić to na kontakt@seokatalogi.pl - jeśli jest to licencja zakupiona w paczce wpierw trzeba dopłacić różnicę ceny do pojedynczej licencji i również można przenieść.

2. Ma ktoś zainstalowany skrypt na serwerach IONIC.pl ? Za Chiny nie mogą tam uruchomić zadania Cron a tym samym mój katalog nie wskazuje poprawnie statystyk :) Próbowałem na kilka sposobów. Między innymi wpisując komendę z instrukcji

Wysłałem zapytanie do suportu i dostałem odpowiedź, że poprawna składnia powinna wyglądać tak:

/usr/local/bin/php /home/UŻYTKOWNIK/domains/DOMENA/public_html/ZADANIE.php >/dev/null 2>&1 ale nawet dodając komendę w takiej postaci nic się nie zmienia

Ja mam SEOKatalog na ionic.pl ale nie podpinałem żadnych cronów - chyba więc musisz się zgłosić do hostingodawcy.

Była literówka w tytule wpisu która został poprawiona (rękawice). Dlaczego po poprawie link nie został poprawiony.

https://www.katalog-sklepow24.pl/detail/3/sklep-bokserski-rkawice-bokserskie-worki.html

Jak można go poprawić?

Odezwij się na kontakt@seokatalogi.pl - dopiero nie dawno zauważyłem że w tablicy brak litery Ę

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mam mały problem z katalogiem https://katalog.ogloszenia-podlaskie.pl

Mianowicie w mailach wysyłanych do userow generuje złe linki a ja nie potrafię tego naprawić.

Tak wygląda przykładowy źle wygenerowany link:

https://katalog.ogloszenia-podlaskie.pl//katalog,stron,www,s,1101/

a powinno być:

https://katalog.ogloszenia-podlaskie.pl/internet/katalog,stron,www,s,1101/

z góry dziękuje

Witam

Wytłumaczy mi ktoś krok po kroku ak dodać płatności dotpay do katalogu. Na razie mam tyle że zarejestrowałem się w dotpay, wchodzę do PA DP i wybieram w płatnościach internetowych kody dostępu, dodaje nowe konto i generrowanie kodów dostępu. Następnie sobie tam ustalam ilość kodów wartość jednego(powiedzmy 5 zł) i przenosi mnie na stronę z kodami i linkiem do wklejenia i jak to dodaję to link mi w katalogu nie działa. Nie wiem co robię źle, może ktoś by mi napisał tą regułkę jaką trzeba podać w informacji przy kodach z linkiem do dotpay.pl.

Z góry dziękuję.

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron