Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

mykuss - dobry pomysł..

Przy okazji zgłoszę [chyba] błąd (albo moje niedopatrzenie) - można dodać tą samą stronę z www i bez www. W rezultacie niektórzy kombinują i dodają specjalnie dwa wpisy (i przez to robi się mały syf...).

Edytowane przez Gość

Co do templatek - wrzuciłem dziś w końcu do bazy wszystkie licki a więc przejrzałem sobie przy okazji wszystkie katy - jest już 1 perełka :) i kilkanaście z lekko zmienioną skórką defaultową - też wyglądają fajnie więc da się :)

To kto się pochwali tą perełką ? :P Chętnie zobaczymy :P

button1.gif - Katalog Najlepszych Blogów - Prowadzisz bloga? Dodaj go do katalogu!

No właśnie chodzi mi o ten "sam wygląd" :P

https://www.katalog2.pl

https://www.polski-katalog.pl

jak na razie chyba najbardziej zmienione SEOKatalogi...

...ale już widzę że ktoś pracuje nad kolejną perełką :)

Przy okazji zgłoszę [chyba] błąd (albo moje niedopatrzenie) - można dodać tą samą stronę z www i bez www. W rezultacie niektórzy kombinują i dodają specjalnie dwa wpisy (i przez to robi się mały syf...).

OK - dodam tę opcję.

mykuss -> będzie ale nie wiem czy już w nadchodzącej wersji :)

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mam jeszcze jedno pytanie.

Otoz widzialem ze można ustawić Ilość dni w podczas tworzenia "Ustawien grup wpisow". Co daje ta opcja?

Czy jak ustawie 30 to po 30 dniach wpis bedzie dezaktywowany, czy przestanie byc tylko wyrozniany w danych kategoriach?

Kulinarny blog- tylko najlepsze przepisy kulinarne- KulinarnyBlog.pl

Czy jak ustawie 30 to po 30 dniach wpis bedzie dezaktywowany, czy przestanie byc tylko wyrozniany w danych kategoriach?

Trafia do domyślnej grupy czyli tej 1 której nie da się usunąć - stąd info u góry w tej zakładce by ta grupa była o jak najmniejszych preferencjach.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witaj General,

Mam takie małe spostrzeżenie co do SEOKatalogu.

We wszystkich katalogach nie działa wyszukiwarka.

Jest to błąd skryptu, czy błąd administratora ? :)

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

We wszystkich katalogach nie działa wyszukiwarka.

Jest to błąd skryptu, czy błąd administratora ? ;)

Jak nie działa ? https://www.demo1.seokatalogi.pl/szukaj,kat...%20stron%20www/ ?

Może wpisujesz jakieś znaki nie będące A-Z ani 0-9 ?

jak w robots.txt zablokować indeksowanie wyników szukania ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jak w robots.txt zablokować indeksowanie wyników szukania ?

To zależy od tego jaką strukturę linków wybrałeś - jak standardową to pewnie coś takiego:

Disallow: /szukaj,*/

Depet: dla pojedyńczych znaków chyba tylko nie działa https://www.demo1.seokatalogi.pl/szukaj,h/

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4

Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3

Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2

Zapraszam do dodwania wpisów!

Depet: dla pojedyńczych znaków chyba tylko nie działa https://www.demo1.seokatalogi.pl/szukaj,h/

Faktycznie ale to akurat znikomy problem - poszukam błędu.

a co z miniaturkami stron? bo ten system który został użyty wymaga chyba linka zwrotnego...

Może można by zastosować coś innego?

Nie - po prostu ten system co jest akurat przestał istnieć w kilka dni po tym jak wypuściłem SEOKatalog :huh: (mam nadzieję że to nie z tego powodu hehe)

W aktualizacji 1.2 którą przygotowuje jest już inny system typowo pod thumbshoty w którym każdy może wygenerować swoje prywatne klucze (tak jak z recaptchą) - system jest o tyle fajny że jego API które zaimplementowałem w SEOKatalog pozwala na wysyłanie błyskawicznego żądania wygenerowania miniaturki gdy takowej brak w ich bazie - dzięki temu mamy gwarancję że każdy wpis w naszym katalogu będzie miał screena po max. 1-2 godzinach od aktywacji.