Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Bo już jest ok, przed kilkoma minutami jeszcze krzaczył. Dziwne, prawda?. Jak zabawa w kotka i myszkę. Tak, sprawdzam Operą, FF i IE - wszystkie na bieżąco czyszczone z cache, historii i ciasteczek. Wszystkie pokrywają wyniki, więc raczej obiektywnie relacjonują mi akualną postać katalogu. Może się unormuje.

Miałem ten sam problem, ale na innym skrypcie. Serwer 52 na innych jakie mam w linux nie zauważyłem problemów. Problem dotyczył

No space left on device
Początkowo administracja serwera nie widziała problemu bo mógł u nich nie występować. U mnie był taki przypadek, że na jednym kompie problem był a na drugim nie. W końcu to poprawili i dział ok a jak u Ciebie?

hm

Początkowo administracja serwera nie widziała problemu bo mógł u nich nie występować. U mnie był taki przypadek, że na jednym kompie problem był a na drugim nie. W końcu to poprawili i dział ok a jak u Ciebie?

Kilka miesięcy temu, kiedy problem pojawił się po raz pierwszy nie pisałem do supportu, bo myślałem, że sam coś sknociłem. Teraz pisałem, zostało to naprawione, problem nie wraca i mam nadzieję, że nie wróci. Czyli jednak nie byłem pierwszy.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Wpisy, które są modyfikowane przez dodających, automatycznie są aktualizowane. Szukałem gdzieś opcji gdzie mógłbym to zmienić (tak żeby wymagały mojej akceptacji) ale nie widzę. Muszę coś pozmieniać w plikach?

Edytowane przez rubis

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Nieprawda - moderacja wpisu przez usera wymaga ponownej aktywacji przez moderatora. Przetestuj - załóż sobie konto usera, zmodyfikuj wpis i musi trafić do ponownej moderacji.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Faktycznie co innego było przyczyną. To mój pierwszy SEOK więc jak pojawiają się nowe rzeczy to czasami mam problem z interpretacją. Na samej górze wpisów pojawiły się strony, które były sporo wcześniej dodane. Myślałem więc, że były aktualizowane. Okazuje się, że były to strony, którym zmienił się status na wpis zwykły (wcześniej był wpis premium).

Ale w związku z tym mam pytanie. Wpis zwykły daje możliwość przypisania do jednej kategorii (premium pozwalał na więcej + kilka innych dodatków). Pomimo zmiany wpisu przy danej stronie dalej się pojawia się informacja, że znajduje się w dwóch podkategoriach (faktycznie tak jest - sprawdziłem).

Najciekawsze, że założyłem sobie konto. Dodałem stronę. I... nie mogę jej edytować.

Edytowane przez rubis

Ale w związku z tym mam pytanie. Wpis zwykły daje możliwość przypisania do jednej kategorii (premium pozwalał na więcej + kilka innych dodatków). Pomimo zmiany wpisu przy danej stronie dalej się pojawia się informacja, że znajduje się w dwóch podkategoriach (faktycznie tak jest - sprawdziłem).

Przy spadku z grupy do grupy relacje w kategoriach zostają zachowane - to jedyna preferencja której się "nie traci".

Najciekawsze, że założyłem sobie konto. Dodałem stronę. I... nie mogę jej edytować.

A dodałeś będąc zalogowanym ? I co znaczy że "nie możesz" jej edytować ? :P

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Stronę dodawałem w PA. Jak chce zmodyfikować to pojawia się to:

Nie masz uprawnień by edytować ten wpis.

Strona nie została zmodyfikowana.

Mogę edytować ale nie mogę zatwierdzić. Komunikat pojawia się po naciśnięciu "Wyślij"

Problem jest tylko kiedy modyfikuję jako użytkownik. Jako admin nie ma problemu.

EDIT: I dziękuję za wyjaśnienie kwestii zmiany wpis premium/zwykły.:P

Edytowane przez rubis

Dziś 14-tego więc jak zwykle pora podać rozstrzygnięcia naszego mini-konkursu na najbardziej "wypieszczony" SEOKatalog :hi:

Tym razem wybór był strasznie trudny - przynajmniej 6 stron zasługiwało na to by na podium się znaleźć ale cóż...

1 miejsce: https://www.heteria.pl za bardzo ładną, tematyczną tempatkę i pierwsze ciekawe wykorzystanie pola checkbox (jakoś nikt wcześniej na to nie wpadł) :)

2 miejsce: https://polecani.czatpol.pl - chyba wszyscy się zgodzą że jest to dotychczas "najoryginalniejszy" SEOK mimo iż sam układ templatki standardowy (trochę szkoda) ;)

3 miejsce: https://polskie-firmy.org elegancka, prosta, czytelna templatka + ciekawe rozwiązanie mapki województw (której przecież jeszcze nie ma ?!), do tego mapka google itp.

Poza podium takie stronki jak: https://klikklak.pl czy https://kafirm.pl ale cóż konkurencja w tej edycji była naprawdę spora.

Gratuluje zwycięzcom, zaraz przyznam swoja nagrodę a co do pozostałych to proszę o kontaktowanie się na kontakt@seokatalogi.pl - będę kierował do Kojotka i rainera (tutaj swoją drogą OLBRZYMIE podziękowania za sponsoring) w celu odbioru pozostałych nagród.

Za kilka godzin ruszy następna edycja.

Kukis -> dziś zabieram się właśnie za instalator więc już niebawem :)