Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

2 miejsce: https://polecani.czatpol.pl - chyba wszyscy się zgodzą że jest to dotychczas "najoryginalniejszy" SEOK mimo iż sam układ templatki standardowy (trochę szkoda) ;)

Dziękuję, dziękuję :)

To fajne wyróżnienie, zwłaszcza dla kompletnego amatora, bez znajomości graficznych, html, itp. dochodzącego do wszystkiego drogą dedukcji i wrodzonego sprytu ;) Dowodzi to temu, że każdy może. Na następny będzie więcej czasu, a i pomysłów nie brakuje ;)

dzieki bardzo, poprawilo mi to znacznie jakze skopany z rana dzien! dzieki. oczywiscie nie wyszloby bez pomocy z seothemes. rak sie burzyl, ale w koncu zrobil checkboxy ;)

dzieki i niedlugo nowe katalogi do nagrody ;)

A no burzył się burzył :P Ale klient płaci to i wymaga :) Przy okazji mam pare pomysłów i modów php do następnych seoków a i umiejętności się zwiększa taką zabawą ;)

Jestem bardzo zadowolony z wyników konkursu, jednocześnie gratuluje koledze wyżej za bardzo pomysłowy katalog. :)

Jest coraz więcej płatnych seokatalogów, masowe katalogowanie staje się coraz bardziej męczące. Co myślicie o opcji żeby były konta vip w katalogu, dostęp do konta vip byłby płatny ale za to taki user dodaje strony do katalogu bez przepisywania tokenów i kodów z smsów, moderatorzy w pierwszej kolejności moderowali by ich wpisy. Jest możliwa taka opcja w 1.4? :)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Jest coraz więcej płatnych seokatalogów, masowe katalogowanie staje się coraz bardziej męczące. Co myślicie o opcji żeby były konta vip w katalogu, dostęp do konta vip byłby płatny ale za to taki user dodaje strony do katalogu bez przepisywania tokenów i kodów z smsów, moderatorzy w pierwszej kolejności moderowali by ich wpisy. Jest możliwa taka opcja w 1.4? :)

W wersji 1.4 jest inny "trik" - "tajny kod płatności" który omija płatność w danej grupie. Trudno mi powiedzieć jak się to rozwinie ale podejrzewam że właściciele katalogów bardzo chętnie zaczną się tymi "tajniaczkami" wymieniać z zaufanymi katalogerami którzy dodają wartościowe wpisy (przynajmniej ja bardzo chętnie rozdam tajniaczka tym którzy piszą unikalne opisy) :)

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mój pomysł miał na celu poprawę szybkości katalogowania, tak aby proces dodawania strony był jak najbardziej wydajny i mało męczący, skoro Generał ma coś podobnego z rękawie to bardzo mnie to cieszy :)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

2 miejsce: https://polecani.czatpol.pl - chyba wszyscy się zgodzą że jest to dotychczas "najoryginalniejszy" SEOK mimo iż sam układ templatki standardowy (trochę szkoda) :)

Dziękuję, dziękuję :shok:

Póki to to zamiast strony łąduje się "Apache is functioning normally"

Co do "tajnych kodów" to IMO bardzo fajny pomysł.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

OmniHost pod SEOKi jest idealny... gdy działa :shok:

Póki co żaden znany mi shared nie obsłużył na 1 koncie tylu SEOków ile w nim trzymam - wyjątkowo mocny sprzęt mają szkoda tylko że ciągle awarie ale dopiero wystartowali więc jestem wyrozumiały :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.