Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

działa. widze ze ktos licki seoka na lewo rozprowadza... pewnie kupił unlimited edition i teraz dorabia...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie ma wersji unlimited. Co do strony wiem już czyje - olać... szykuje się coś większego ale o tym za jakiś czas. :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

jak zrobisz otwarty kod to bede cie nosił na rekach pomimo wszytej siateczki z prawej strony :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Swoją drogą ciekawe rzeczy w tym sklepie:

SEOK - 100 PLN

SeoBohater - 200

:)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

na bank ma zablokowane IP,może nie można ze stroną połączyć się z PIO?Wklej link w przeglądarkę

Senuke 300 PLN :) kolejnym krokiem ma być na pewno Xrumak ;)

Strona kogoś z PIO,teraz siedzi cicho i obserwuje:)

Edytowane przez MaxPan

Za Addera 400zł, dla mnie ten skrypt, nie jest wart nawet 20zł :) Ale nieźle zrobione, że tylko przez proxy idzie się dostać. Skoro nie ma wersji unlimited seo katalogu, to jestem ciekaw, jak tamten gościu sprzedaje SEOKata,,

Edytowane przez ExPloiT

PA -> konfiguracja -> Cache - jest włączony więc nowa wartość pojawi się dopiero wtedy gdy cache się zaktualizuje np. teraz :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Nie wiem czy było czy nie bo stron dużo i nie chciało mi się wertować ;)

Jest problem z wypakowaniem archiwum na Mac'u (dokładnie pod Snow Leopardem). Nie da rady wypakować plików ani za pomocą domyślnego narzędzia archiwizującego, ani za pomocą muCommandera.

Na Windowsie nie miałem problemów ;)

P.S Nie wiem czy tak ma być ale po aktywacji licencji zniknęła mi ona z panelu admina ;/

Edytowane przez Buncol

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com