Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

mam malenki problem z seokiem tzn. zniknely mi miniaturki

Page Glimpse zakończył działalność. Zrób aktualiazcje do 1.4 i w PA -> Konfiguracja -> Wygląd przełącz miniaturki na shrinktheweb

nie pokazuje BL i pokazuje za duzo zaindeksowanych stron.

Jak wyżej - aktualka do 1.4

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

www.seokatalogi.pl - Konto zostało zablokowane

na moim katalogu który funkcjonował prawidłowo dzisiaj zauważyłem :

Brak dostepu :) / Access denied :D

Prawdopodobne przyczyny: nieprawidlowy klucz licencyjny lub niedozwolone zmiany w plikach licencyjnych lub licencja wygasła. / Reasons given: unauthorized copy or impermissible changes in license files or license expired.

Kontakt / Contact: kontakt@seokatalogi.pl

Czy to ma związek z blokadą Twojego konta?

wyborne i satyryczne kawały

Dziwne - w przypadku niedyspozycji serwera licencyjnego katalogi powinny nadal działać prawidłowo - sprawdziłem u siebie i jest OK. To jest nowa wersja ?

Co do strony projektu - info poszło już do hostingodawcy - trochę brzydko laohost zagrał... :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Inne seoki przecież działają, więc to nie to.

Nie robiłeś aktualizacji do 1.4? Z tego co pamiętam z opisu - po aktualizacji sporadycznie mogą dziać się takie rzeczy. Jest coś o tym w instrukcji + dołączone pliki do podmiany.

edyta: za późno :)

Edytowane przez Styx

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

padły wszystkie seo katalogi strona właściciela nie odpowiada "Konto zostało zablokowane"

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

U mnie też nie działa, jeden w wersji 1.4, jeden starszy. Jeszcze 10 min temu działały. Problem jest szerszy, pierwszy z brzegu nie mój też nie działa: nanoprojekt.pl.

Edyta: już doczytałem jaki jest powód :).

Edytowane przez nowy

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.