Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

AWARIA SEO KATALOGÓW

Jak donosi PAP, w wyniku wtorkowej awarii Seo Katalogów 14 osób popełniło samobójstwo, 4 rozwiodły się oraz zawaliła się altanka na ogródku jednego z mieszkańców Mokotowa. Rzecznik prasowy Generała dementuje pogłoski jakoby właściciel skryptu miał ulec wypadkowi. Sytuacja powoli normuje się, lecz wciąż jest krytyczna. Na miejscu jest już Prezydent Komorowski.

Wyluzujcie :P

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

To bez tego nie ruszą katalogi ??

Ruszą o ile w końcu ktoś z supportu hostingu zajmie się tą sprawą.

Nie możesz tego rozesłać z listy klientów ? Każdy musi osobno żebrać o łaskawe udostępnienie poprawki żeby opłacony skrypt ruszył ?

Mailing mam również na stronie projektu więc roześlę gdy serwer ruszy.

I bez cynicznych "łaskawe" - nie ukrywam to mój błąd, można powiedzieć o nim że amatorski (chociaż ja nazwałbym go zwykłym ludzkim) i każdy kto napisze poprawke otrzyma.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Serwer już działa - dziękuję administracji za pomoc.

Wszystkich użytkowników po raz kolejny przepraszam i zrobię to raz jeszcze wysyłając mailing z poprawką (mam nadzieję że ostatnią jeśli o podobne problemy chodzi). Wtedy też podam informacje o jakiejś zniżce która się na pewno wszystkim za zaistniały problem należy.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

AWARIA SEO KATALOGÓW

Jak donosi PAP, w wyniku wtorkowej awarii Seo Katalogów 14 osób popełniło samobójstwo, 4 rozwiodły się oraz zawaliła się altanka na ogródku jednego z mieszkańców Mokotowa. Rzecznik prasowy Generała dementuje pogłoski jakoby właściciel skryptu miał ulec wypadkowi. Sytuacja powoli normuje się, lecz wciąż jest krytyczna. Na miejscu jest już Prezydent Komorowski.

Będzie w Fakcie jutro na 100%

wyborne i satyryczne kawały

Rozumiem, ze już Seok nie jest najlepszym skryptem katalogu, a Generał - najlepszym supportem?

Imho nic się nie zmieniło. W minutę miałem już na mailu poprawkę. Pomyłki się zdarzają - zostało poprawione, przeproszone. OCK?

Spróbujcie się dogadać np. z supportem Adobe w Niemczech (w Polsce zlikwidowano) przy oprogramowaniu za 6 tysięcy :)

Odpalić ftp i wgrać 1 plik chociażby 50 razy nie jest chyba wielkim problemem?

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

problem w tym że nie przewidziałem że serwer może działać ale być nieaktywny

Czy w takim razie wystarczy na serwerze hostingowym z seokatalogiem zrobić odpowiedni

IPTABLES -I OUTPUT -d xxxxxxxxx -j DROP

a seokat będzie zawsze pracował i już taki zonk jak dzisiaj się nie przydarzy ??

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

W Gdańsku już zamknęli wszystkie główne ulice, prezydent i premier już jedzie na sankach
dziwne ostatnio ich mijałem na Zakopiance nawet Agora miała swoje sanki :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Czy działa u was usuwanie kanałów RSS? U mnie po zaznaczeniu okienka i kliknięciu Wyślij nic się nie dzieje.

Edytowane przez ckm

MaszTu.pl nowoczesny katalog stron PR4,

Seokatalog.pro katalog profesjonalny,

Kasa dla tych co ją potrzebują,

odkupię katalogi i inne portale, napisz do mnie: ckm@plusnet.pl