Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Generale, dało by się dorobić, nie wiem jak to nazwać, niech jest - wymuszenie odświeżenia miniaturki w cache katalogu? W chwili dodawania strony miniaturki nie ma, za chwilkę już jest... Fajnie by było kliknąć i mieć aktualną miniaturkę. Ma to sens? :P

Podobny parametr jest w konfiguracji, ale to automatyczne i raczej globalne ustawienie.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Generale, dało by się dorobić, nie wiem jak to nazwać, niech jest - wymuszenie odświeżenia miniaturki w cache katalogu? W chwili dodawania strony miniaturki nie ma, za chwilkę już jest... Fajnie by było kliknąć i mieć aktualną miniaturkę. Ma to sens? :D

Podobny parametr jest w konfiguracji, ale to automatyczne i raczej globalne ustawienie.

Aktualizacja miniaturki nie zależy od Ciebie tylko od operatora np. ShrinkTheWeb - czyli to musiałoby wyglądać tak że najpierw odświeżasz miniaturkę u operatora, później czekasz ileś tam czasu i odświeżasz cache - jak dla mnie szkoda trochę czasu tym bardziej że ShrinkTheWeb nie ma automatycznego API do wysyłania takich requestów (PageGlimpse miał) - czyli trzeba za każdym razem włazić ręcznie na ich stronę, i kliknąć Aktualizuj.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mała informacja: SEOKatalog został dziś dostosowany do pracy na PHP 5.3 - jeśli ktoś kto używa tej wersji (na razie znalazła się tylko 1 osoba) będzie miał jeszcze jakieś problemy proszę o kontakt na kontakt@seokatalogi.pl

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mała informacja: SEOKatalog został dziś dostosowany do pracy na PHP 5.3 - jeśli ktoś kto używa tej wersji (na razie znalazła się tylko 1 osoba) będzie miał jeszcze jakieś problemy proszę o kontakt na kontakt@seokatalogi.pl

Hm, od wersji 1.3 do 1.41 uruchamiam SEOKatalog na PHP 5.3 i nie mam większych problemów.

Profesjonalne moduły dla Prestashop.

Dzięki za podpowiedź, był błąd w jednej linijce.

No tak nie klikneło się w Aktualizuj w PA -> Optymalizacja -> Sprawdź aktualizacje

Jeśli jesteś jeszcze zalogowany jako admin zrób aktualke bazy awaryjnie przez https://moja-domena.pl/admin/?update=on

A co zrobić gdy nie jest się zalogowanym ? ;)

Edytowane przez marpit

hm

Należy wgrać stary plik admin/index.php, zalogować się, wgrać nowy plik admin/index.php, i wtedy kliknąć w https://moja-domena.pl/admin/?update=on ;)

Mam problem, przy dodawaniu strony wyskakuje:

Fatal error: Call to undefined function sendmail_admin() in ....public_html/includes/forms.php on line 529

Podmieniłem ten plik ale dalej bez zmian.

Pozdrawiam.

OK już wiem dograj includes/mail-admin.php bo tego pliku na pewno CI brakuje :)

Edytowane przez General_Depet