Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Musisz dokonać jeszcze pewnych zmian w templatce. W tym przypadku plik site.php i do zrobienia kroki:

Zmiana wyświetlania listy kategorii - OBOWIĄZKOWE

W pliku templates/<-nazwa-twojej-templatki->/site.php:

po:

<? require_once($GLOBALS['url_dir'].'includes/tags.php'); ?>

dodaj:

<? $site_cat = site_cat(' » '); ?>

zamienić:

<?=site_cat(' » ');?>

na:

<?=$site_cat['cats'];?>

Obowiązkowych zmian jest nieco więcej więc zapraszam do lektury pliku readme_update-polish.txt

baner_mini.jpg

Generalnie chciałem się pożalić na wykonawców templatek do seoka, a konkretnie dwóch z nich seothemes.pl i freestylers.pl. Strasznie ciężko jest zlecić wykonanie szablonu nawet za pieniądze jak widzę.

Historia z seothemes.pl zaczęła się kilka miesięcy temu, zgłosiłem chęć wykonania jednego szablonu. Przez pierwsze dni nie było żadnej odpowiedzi na mojego maila także uderzyłem na PW na tym forum. Szczęśliwie ktoś się odezwał i powiedział, że mieli jakieś problemy z mailem i niby wszystko jest już dobrze, zawsze się może zdarzyć myślę sobie. Dalsza korespondencja odbywała się już mailowo, ustaliliśmy wszystkie szczegóły i cenę. Byli wtedy trochę zajęci innymi pracami także sam zaproponowałem, że nie muszą się spieszyć z moim szablonem, mam czas. Umówiliśmy się, że dadzą znać za dwa tygodnie, nie dali. Poczekałem kilka dni więcej i sam napisałem kolejny raz, dali termin wykonania pracy na za dwa tygodnie. Po tym czasie znowu zero odpowiedzi z ich strony, znowu ja piszę z pytaniem co się dzieje, są zajęci i znowu przekładanie terminu. Tak chyba było jeszcze z dwa razy a później kontakt urwał się w ogóle.

Kilka dni temu wysłałem maila z propozycją zrobienia dwóch szablonów do freestylers.pl i zero odpowiedzi. Mija już chyba czwarty albo piąty dzień.

Ktoś w ogóle ma z nimi jakikolwiek kontakt, robili komuś jakieś templatki? Póki co mam wrażenie, że to dzieci, które w wolnym czasie po szkole próbują dorabiać jakieś pieniądze, już mnie to zaczyna wku... irytować. Chyba po wywiadówce dostali szlaban od rodziców na internet.

Edytowane przez senss

seothemes.pl z tego co wiem kończą działalność w tym zakresie więc ich oferta na dniach zniknie z https://www.seokatalogi.pl/templatki/

Generalnie z nowymi templatkami jest ciężko bo kolejki są spore do wielu z tych grafików :lol:

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Wystarczy spojrzeć na nowe wpisy na głównej - wszystkie mają PR 0 - dostałeś bana na IP serwera jak wiele osób w ostatnich dniach.

https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-dlaczeg...b-statystyk-bl/

Naprawdę przy wyborze hostingu pod SEOKatalog warto zakręcić się przy czymś co daje unikalne, mało używane lub najlepiej dedykowane IP.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-jakie-s...ania-spelniaja/

Generalnie ja teraz większość SEOKów przenoszę na VPSy ale z shared na pewno polecam iswift, laohost, seolite/lookoz (ale testuje od niedawna), ew. neteasy (ostatnio się mocno poprawili), podobno fajne jest również jupe.pl ale jeszcze nie zdążyłem przetestować.