Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba doliczyć czas do daty ostatniej modyfikacji.

W roboczej wersji 1.5 zostało to już zmienione - nie dość że są 2 daty (modyfikacji i dodania które można w pełnej edycji zmieniać) to jeszcze skrypt pokazuje przy każdym wpisie do kiedy trwa wpis premium (o ile ma zdefiniowany czas)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

@moskit, potrzeba mi ok. 20-30 godzin pracy aby zrobić potrzebne rzeczy i wymoderować wpisy w tych seokach, działające i codziennie moderowane są https://www.hippos.com.pl i https://katalog.qazeta.pl.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Tworzę sobie templatkę i stanąłem na pewnym etapie.

Jak szybko usunąć tytuł kategorii głównej i spowodować by to ikona była hiperłączem do szczegółów kategorii? Chodzi mi o spis kategorii na stronie głównej.

W którym pliku i miejscu jest kod, który mogę dopasować do moich potrzeb?

Dodane:

W międzyczasie również znalazłem. Dzięki za upewnienie.

Edytowane przez ttah

Witam sorki że trochę nie na temat, ale nie mogę sobie poradzić z miniaturkami www.shrinktheweb.com

Konto założyłem poprawnie, kod wpisany do panelu i pusto.

Czy to ma związek z tym, iż katalog stoi w podfolderze ?

https://www.e-turek.pl/katalog

W Lock account wpisałem, domeny oraz IP mojego serwera.

e-turek.pl/katalog

www.e-turek.pl/katalog

77.65.15.79

188.116.20.4

Czy trzeba spełnić jeszcze jakieś warunki aby SEOkatalog działał z shrinktheweb.com

Witam sorki że trochę nie na temat, ale nie mogę sobie poradzić z miniaturkami www.shrinktheweb.com

Pewnie jakiś błąd w templatce. PA -> Edytor -> site.php:

zamienić:

<? if ($GLOBALS['cfg']['thumb'] == 1) : ?>

na:

<? if ($GLOBALS['cfg']['thumb'] != 0) : ?>

Mam błąd w katalogu, chodzi o wpisy premium. Pisze mi: " Aktualna strona w okienku reklamowym do dnia: 09 05 2011 " - hmm.. dziś jest już 10 więc dlaczego wpis nie spadł do wpisu zwykłego?

Pewnie jeszcze się nie odświeżyło - wejdź w szczegóły tego wpisu to się przeliczy.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

W najnowszej wersji SEOKatalogu przydałaby się nowa grupa wpisów: Bez opisu strony.

Chodzi o to, że ja jako moderator pisałbym opis oraz słowa kluczowe, a dodający tylko tytuł strony, stronę oraz maila.

Pole do wpisu byłoby zablokowane.

Żal patrzeć jak wiele wpisów wylatuje u mnie z Katalogu ;)

Edytowane przez arve_lek

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)