Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Witam....nasz Generał może gdzieś wyjechał odpocząć :dirol: bo nie odpisuje na e maila, ja też do niego pisałem bo mam problemy z katami....

Pozdrawiam serdecznie.

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

DIABLO73 - odpowiedź wysłana. Sorry wczoraj faktycznie mnie nie było i nie zdążyłem jeszcze wszystkiego ogarnąć :dirol:

Kto czeka na odpowiedź na pewno dziś jeszcze ją otrzyma !!!

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Prawdopodobnie wsadziłeś gdzieś jakieś znaki ukryte - spację lub coś w tym stylu.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Brakuje mi także jednej funkcjonalności - notki od moderatora - często zdarza mi się coś takiego, że trafiam na bardzo wartościową stronę, bądź też strona prezentuje coś niezwykłego. Często też zatwierdzam wpisy, które lekko naginają mój regulamin, jednakże po prostu je zaakceptuję. Tutaj moja propozycja - przy moderowaniu wpisu można by dodać pole podobne do przyczyny odrzucenia wpisu, działające jednak w drugą stronę. Wpisuje sobie w nim np "Strona naprawdę warta uwagi ze względu na xxx" i ta informacja pojawia się także na podstronie wpisu.

Uhhh ponad 200 stron wpisów, więc Generale jeśli takowy pomysł się przewinął przez te strony tak sorry.

Najlepsze kserokopiarki, drukarki dla biura Xerolux.pl

A jeśli szukasz stołu drewnianego lub szklanego zapraszam na MeblujDom.pl

DIABLO73 - odpowiedź wysłana. Sorry wczoraj faktycznie mnie nie było i nie zdążyłem jeszcze wszystkiego ogarnąć :)

Kto czeka na odpowiedź na pewno dziś jeszcze ją otrzyma :)

Ok ....spoko nic się nie stało ,Panu tez się należy odpoczynek od forum ,pracy itp;

Bardzo dziękuję za pomoc.....Pozdrawiam serdecznie

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Brakuje mi także jednej funkcjonalności - notki od moderatora - często zdarza mi się coś takiego, że trafiam na bardzo wartościową stronę, bądź też strona prezentuje coś niezwykłego. Często też zatwierdzam wpisy, które lekko naginają mój regulamin, jednakże po prostu je zaakceptuję. Tutaj moja propozycja - przy moderowaniu wpisu można by dodać pole podobne do przyczyny odrzucenia wpisu, działające jednak w drugą stronę. Wpisuje sobie w nim np "Strona naprawdę warta uwagi ze względu na xxx" i ta informacja pojawia się także na podstronie wpisu.

Uhhh ponad 200 stron wpisów, więc Generale jeśli takowy pomysł się przewinął przez te strony tak sorry.

Dobry pomysł ;) Ale zawsze możesz utworzyć 'custom field' - nowe pole, o nazwie 'notka moderatora' i kliknąć szczegóły wpisu, wpisać interesujące Cię informacje, a na stronie wpisu zamieścić funkcję jeśli notka moderatora istnieje, wyświetl jakiś ładny box z informacją, jeśli nie ma, pomiń :)

Pozdrawiam.

Pomysł trafiony, ale dla mnie lepsze byłoby to w wersji e-mail. Podobnie jak jest przy odrzucaniu - wybieram powody, to tak przy akceptacji mogę sobie coś dopisać, jeśli mam jakieś zastrzeżenia, pochwały czy coś. Często organizuje jakieś konkursy, promocje i byłaby to bardzo przydatna opcja.

Oczywiście możliwość aktywacji/dezaktywacji z poziomu PA by była konieczna :)

Pomysł trafiony, ale dla mnie lepsze byłoby to w wersji e-mail. Podobnie jak jest przy odrzucaniu - wybieram powody, to tak przy akceptacji mogę sobie coś dopisać, jeśli mam jakieś zastrzeżenia, pochwały czy coś. Często organizuje jakieś konkursy, promocje i byłaby to bardzo przydatna opcja.

Czy w mailu byłby lepszy? ;) Proste - można by po prostu zrobić, że treść notki także można by wstawić do treści maila - dwie pieczenie na jednym ogniu :(

No i powielamy pomysły bo pamiętam że w początkowych wersjach pole "Informacje dla moderatora" (właśnie do tego służyły) były zapisywane na stałe ale sami prosiliście żeby po akceptacji te dane były z bazy usuwane (argumentacja: "bo po co zaśmiecać bazę takimi notatkami ?") - zdecydujcie się w końcu ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

No i powielamy pomysły bo pamiętam że w początkowych wersjach pole "Informacje dla moderatora" (właśnie do tego służyły) były zapisywane na stałe ale sami prosiliście żeby po akceptacji te dane były z bazy usuwane (argumentacja: "bo po co zaśmiecać bazę takimi notatkami ?") - zdecydujcie się w końcu ;)

No to może przywrócić tą funkcję i każdy mógłby ją sobie włączyć lub wyłączyć w PA? :)

A ja mam na 2 seokach na 2 rożnych serwerach taki blad

Table './****_seok/seokat_sessions' is marked as crashed and should be repaired
na **** to nazwa konta... Czym to spowodowane jest to na 2 całkiem nie zależnych serwerach.. Edytowane przez NetBusters Group