Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie szybkie pytanie - jeśli stworzę nową grupę wpisów o nazwie "Tajne" i ustawie dodawanie wpisów z kodami to czy wpisujące w pole "Tajne kody płatności" np. ArturWaw będę mógł go wykorzystywać wiele razy czy tylko raz?

Co chce osiągnąć:

Chcę aby kilka osób mogło dodawać bezproblemowo strony za pomocą tajnego kodu (każdy użytkownik ma swój indywidualny kod), który działa nieograniczoną ilość razy.

Np. Daję Tobie "Kod1" i za jego pomocą dodajesz dowolną ilość stron ale już innemu użytkownikowi daję "Kod2"...

Mam nadzieję że mimo późnej pory to co piszę ma sens :)

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Mam takie szybkie pytanie - jeśli stworzę nową grupę wpisów o nazwie "Tajne" i ustawie dodawanie wpisów z kodami to czy wpisujące w pole "Tajne kody płatności" np. ArturWaw będę mógł go wykorzystywać wiele razy czy tylko raz?

Oczywiście ze wielokrotnie - tajny kod OMIJA płatność ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam!

Nie wiem czy piszę w dobrym temacie ale mam nadzieję że tak ponieważ sprawa tyczy się szablonów do SEOKatalogu. Czy były by osoby zainteresowane kupnem paczek szablonów?

Każda paczka zawierała by :

- 5 podobnych ( ale trochę innych ) szablonów

- Instrukcję do edycji tych szablonów ( jakieś małe zmiany itp. )

- Pomoc przez pierwszy tydzień użytkowania ( na GG czy też E-mail )

Cena takiej paczki wynosiła by od 200 do 300 zł ( zależnie od jakości szablonów ). Co o tym myślicie?

Czy pytał już ktoś o wyświetlanie ilości znaków w tagach przy dodawaniu wpisu? Bo coraz częściej trafiam na katalogi w których max ilość znaków w tagach jest mocno ograniczona, a dowiaduję się dopiero o tym po próbie dodania wpisu :/

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Ja wpisałem m.in maksymalną liczbę znaków w słowach kluczowych w chmurkach.

https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-jak-w-f...i-informacjami/ - tu jest opisane jak je zrobić.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Który plik z ../admin/templates/ należy edytować aby dokonać niewielkiej zmiany w wyglądzie strony, na której moderuje się wpisy?

Chciałbym aby opis strony był wyświetlany w polu TEXTAREA. Czemu tak? Sprawdziłem kilka wpisów w Wordzie i ilość błędów ortograficznych jest porażająca ;) W ten sposób wystarczyłby rzut oka na słowa podkreślone przez przeglądarkę i wiadomo jak wygląda jakość wpisu.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Który plik z ../admin/templates/ należy edytować aby dokonać niewielkiej zmiany w wyglądzie strony, na której moderuje się wpisy?

Chciałbym aby opis strony był wyświetlany w polu TEXTAREA. Czemu tak? Sprawdziłem kilka wpisów w Wordzie i ilość błędów ortograficznych jest porażająca ;) W ten sposób wystarczyłby rzut oka na słowa podkreślone przez przeglądarkę i wiadomo jak wygląda jakość wpisu.

Eeee to jest bardzo sprytne! Plik /admin/templates/default/groups.php - kod:

<div class="site"><strong><?=$GLOBALS['lang'][257];?>:</strong> <?=decode($select_site[$i]['description']);?></div>

Wypróbuję ten sposób - jak będzie działał ok (w końcu w style.css można ten textarea tak zrobić że go w ogóle nie będzie widać) to dam taka opcję w 1.5.

Drugie urodziny skryptu - może jakaś promocija ;) ?

Czemu nie... ale wpierw zamknę konkurs - zgłoszenia do końca dnia - pamiętać!

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

No to się spóźniłem jeden dzień ale może przedłużysz dla mnie możliwość zarejestrowania się po czasie bo znalazłem błąd w regulaminie konkursu xD

V. Zasady konkursu:

Konkurs trwa od 14 grudnia 2010 roku do 11 czerwca 2010 roku.

Ogłoszenie wyników konkursu nastąpi 14 czerwca 2010 roku na stronie organizatora konkursu pod adresem https://www.seokatalogi.pl/konkurs/.

Data zakończenia konkursu jest 2010 a powinno być 2011 ;>

Toć miałeś wczoraj (a nawet dziś rano) możliwość zgłoszenia w swoim panelu jeszcze ;)

Napisz na PA lub kontakt@seokatalogi.pl adres.

Jak napisał Generał - bardzo sprytne! Wykorzystałem ten Twój patent i jestem zadowolony :) Przeglądarka wyłapuje błędy i z łatwością można je poprawić ;)